4.25.2009

Η ιστορία μιας γειτονιάς

"Μήπως ξέρουμε που ζούμε" Ήταν η απορία μιας γειτόνισσας πριν από λίγες μέρες που μας έβαλε σε σκέψεις. Μήπως θα έπρεπε να γράψουμε την ιστορία της Ακαδημίας Πλάτωνος έτσι ώστε να ανακαλύψουμε τον τόπο που πατούμε, τη σημασία αυτών των μαρμάρων που παλεύουν να επιβιώσουν ανάμεσα σε αντιαισθητικές πολυκατοικίες.


Φτιάξαμε λοιπόν ένα δεύτερο blog , το http://akadimia-platonos-istoria.blogspot.com/ για την ιστορία της γειτονιάς μας, στο οποίο μπορούν να συνδράμουν όλοι παλιοί και νέοι κάτοικοι με κείμενα , φωτογραφίες και κυρίως τις ιστορίες σας. Αυτά που θυμάστε εσείς από τη γειτονιά μας.

Συλλέξαμε τα πρώτα κείμενα για την εποχή του Πλάτωνα και περιμένουμε τώρα και τη δική σας βοήθεια, στο http://akadimia-platonos-istoria.blogspot.com/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ότι διάβασα στις 9 Μαίου ετοιμάζεται μια συγκεντρωση στην περιοχή μας.Φαντάζομαι ότι πολλοί θα ήθέλαν να έρθουν αλλά μήπως θα πρέπει να αναρτηθεί και κάπως αλλιώς η ανακοίνωση (σε δρόμους, χώρους που συχνάζουν νέοι, καταστήματα, κ.α) Δεν εχουν πρόσβαση όλοι στο internet ώστε να ενημερώνονται για την όποια εξέλιξη.Μήπως θα έπρεπε επίσης να προσεγγίσουμε καλλιτέχνες ή κάποια πρόσωπα που θα μπορούσαν να δώσουν δύναμη στη φωνή της γειτονιάς μας.

Ανώνυμος είπε...

Nαί στις 9/5 ετοιμάζεται συγκέντρωση και πορεία από
τον Άγιο Γεώργιο στα αρχαία.
Θα μοιράσουμε σχετικές ανακοινώσεις για ενημέρωση.Αν θέλεις και μπορείς να συμμετάσχεις στην προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου, επικοινώνησε μαζί μας .

Μαρία Γ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΨΕ ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ANAΕπίσης γιά τις 9/5 κάτι άκουσα για μουσική εκδήλωση από ομάδα μαθητών στην πλατεία κοντά στα αρχαία, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Μαρία Γ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως και μπορώ να βοηθήσω θα επικοινωνήσω μαζί σας Γ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Αστα τα μαλακια σου ανακατωμενα ,αστα να ανεμιζουν ...