4.01.2016

Ανακαίνιση γηπέδου μπάσκετ στα Σεπόλια από τη Euroleague

Η Euroleague, διαβάζουμε στο www.sport24.gr ,ανακαινίζει δύο ανοιχτά γήπεδα στην Αθήνα το Σάββατο 2 Απριλίου, σε Παγκράτι και Σεπόλια. Ο Κίμων Στέφος, Υπεύθυνος Marketing στην νοτιοανατολική Ευρώπη, η Σελίν Κότσακ της Dogus Group (υποστηρικτής της διοργάνωσης), μαζί με τους Ντι Τζέι Στρόμπερι, Ιωάννη Παπαπέτρου, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Θοδωρή Παπαλουκά θα βρεθούν στα δύο γήπεδα για να δείξουν πως η Euroleague βρίσκεται παντού.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα δώσει επίσης το "παρών" στο opening event του Παγκράτι μαζί με τον υπεύθυνο Νεολαίας και Άθλησης, Χρήστο Τεντόμα, ο οποίος θα βρεθεί επίσης στα Σεπόλια. Όλοι τους θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα παραδώσουν δύο ανανεωμένα και ανακαινισμένα ανοιχτά γήπεδα, αυτό του Παγκρατίου στην οδό Δαμάρεως και Αλκέτου (στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία) στις 12:30 και αυτό στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Σιώκου στα Σεπόλια στις 14:00.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας και Καλή Πρωταπριλιά!!

Λοιπόν σαν μόνιμη κάτοικος της 4ης Δημοτικής Κοινότης,γέννημα θρέμμα της πολύπαθης αυτής γειτονιάς....ειλικρινά ...όταν διαβάζω το όνομα του κου Τεντόμα,γνωστού και σε κάθε γκρι τσιμέντο όλης της περιοχής ...βρίσκομαι σε σύγχυση ...Να γελάσω η να κλάψω?
Καταλήγω στο πρώτο...βλέποντας εικόνες του (Σπηλιωτόπουλος Τεντόμας στο πάρκο) ή διαβάζοντας για τις δραστηριότητες και τους τίτλους του(Πολιτισμού!!!) και για τα γεμάτα φιέστας έργα του!!!
Ρε τι τραβάμε ....

Σωτηρία