3.18.2016

Η Λαϊκή Συνέλευση στο 4ημερο αλληλεγγύης στους πρόσφυγες

Η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Σεπολίων  - Ακ. Πλάτωνος, σε σύσκεψή της στις αρχές Φλεβάρη, αποφάσισε τη συμμετοχή της στο τετραήμερο εκδηλώσεων 18 - 21 Μάρτη για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες - μετανάστες, ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό που διοργανώνεται από ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ – LGBTQ Οργανώσεις – Oμάδες Αλληλεγγύης – Συνδικάτα – Τοπικούς φορείς.

Στο πλαίσιο αυτό, ανέλαβε τη διοργάνωση, 
την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 5μμ στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα (Πειραιώς 256), Εργαστηρίου με θέμα "Αγώνας των λαών σε Ελλάδα και Τουρκία για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και την Ειρήνη". 


Το εργαστήρι θα συντονίζει συναγωνιστής από τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων-Ακαδ. Πλάτωνος και οι ομιλητές θα είναι:

Γιώτα Ιωαννίδου εκπρόσωπος Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΟΛΜΕ και μέλος αποστολής εκπαιδευτικών σωματείων στη Τουρκία, 
Θάνια Βέζου, μέλος ΔΣ συλλόγου δασκάλων "Σωκράτης" Ανατ. Αττικής και 
Λίτσα Φρυδά, μέλος Ε ΕΛΜΕ Αθήνας 

Σας  καλούμε να στηρίξετε με τη παρουσία σας το εργαστήρι.

Στις 7 μ.μ. θα ακολουθήσει εκδήλωση με θέμα «Οι πρόσφυγες αδέλφια μας, ο πόλεμος εχθρός: Ενάντια σε κάθε διάκριση και κάθε αποκλεισμό».


Καλούμε, το Σάββατο 19 Μάρτη, 2 το μεσημέρι, στο συλλαλητήριο στην πλατεία Βικτωρίας και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς τα γραφεία της Ε.Ε. 

 Την Κυριακή 20 Μάρτη απο 5-9μμ  η λαικη συνέλευση θα ξαναπάει στο λιμάνι στην Ε1,στο χώρο που εχει δημιουργήσει ο συντονισμός σωματείων,φοιτητικών συλλόγων και συλλογικοτήτων για το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Για να πάμε ολοι μαζί οργανωμένα το ραντεβού ειναι στο στέκι στις 4.30.
 Τα είδη που ειναι αμεσα αναγκαία και μπορείτε να φέρετε είναι: 
Μωρομάντηλα
Πάνες
Χαρτιά υγείας
Σερβιέτες
Οδοντόβουρτσες,οδοντόκρεμες

Για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών που κάνει ο συντονισμός:
Είδη ζωγραφικής χαρτιά,μαρκαδόροι κλπ
Μπάλες 


Δεν υπάρχουν σχόλια: