9.11.2015

Πάρτι με ανταλλαγή παιδικών ειδών


ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ...

Πάρτι ανταλλαγής παιδικών ειδών την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Συνεργατικό Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος. Το καλοκαίρι τελείωσε και εμείς επιστρέψαμε για πολλές ανταλλαγές! Ετοιμάζεστε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας για το φθινόπωρο; Τα ρούχα του παιδιού σας είναι πλέον μικρά; Σίγουρα χρειάζεστε μια ανανέωση! Εμείς σου δίνουμε την λύση….Έλα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο φθινοπωρινό KID’S STUFF SWAP…. Έλα να ανταλλάξεις ρούχα και ότι άλλο επιθυμείς εντελώς δωρεάν, έλα να ανακαλύψεις κρυμμένους θησαυρούς και γίνε πάλι παιδί!


Σας περιμένουμε για πολλές ανταλλαγές στο Συνεργατικό Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους) από τις 12 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. 

Η συνταγή πλέον γνωστή, αλλά η επανάληψη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν !!!
ΤΙ : Ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα), μουσικά cd's, ταινίες, βρεφικό εξοπλισμό, σχολικά είδη κλπ
ΠΩΣ : Φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια το παιδάκι σας, όλα σε απόλυτα καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά, τα αφήνετε και παίρνετε ότι εσείς χρειάζεστε. 
ΠΟΤΕ : Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 12:00 μ.μ - 6 μ.μ. ! 
ΠΟΥ: Συνεργατικό Καφενείο (Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους) στην Ακαδημία Πλάτωνος 
ΓΙΑΤΙ : Γιατί περνάμε τέλεια, γιατί μας το ζητήσατε και γιατί το αγαπάμε!!!


Περισσότερα για την εκδήλωση στο  https://www.facebook.com/events/959917540739300/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: