7.07.2015

Όταν ο δήμαρχος Αθηναίων ζητούσε την παραίτηση του Πρωθυπουργού

Να παραιτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας και να αναλάβει μια «νέα, φρέσκια ηγεσία» ζήτησε την περασμένη βδομάδα,  ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο Bloomberg, υποστηρίζοντας το "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα. "Κανείς πλέον  δεν εμπιστεύεται τον κ. Τσίπρα" είχε πει σε δημόσια συγκέντρωση ο δήμαρχος Αθηναίων.


Μετά και το εκκοφαντικό "ΟΧΙ", την ανοικτή ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τι έχει να πει; 
Θα πει; Ή, θα κρυφτεί στις κουβέντες περί "ενότητας"

Εννοείται πως δεν παραιτήθηκε... Το κυρίαρχο ήταν να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα προσπαθήσω να συγκρατήσω την οργή μου για να μην βρουν πάτημα οι "φιλελέ". Η διοίκηση του δήμου Αθηναίων (όχι ο "δήμος", γιατί αυτή η λέξη έχει πάρα πολύ σημαντικό περιεχόμενο για να την χρησιμοποιήσω γι αυτούς), παραβίασε στοιχειώδεις κανόνες την περασμένη βδομάδα.
Χρησιμοποίησε τον δημοτικό σταθμό 984, που τον πληρώνουν όλοι οι δημότες ισότιμα, για προπαγάνδα υπέρ του "ναι".Η εισαγγελική έρευνα να τον συμπεριλάβει, πρώτον απ΄όλους, γιατί δεν έχει ούτε το πρόσχημα του ιδιωτικού.
Σάββατο βράδυ, ελάχιστες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, συνεργεία περνούσαν αφίσες για "ναι" μέσα στις ειδικές διαφημιστικές θέσεις των στάσεων των συγκοινωνιών. Δεν μιλάμε για τις ταπετσαρίες στις στάσεις για να μην μπουν και σε μεγάλα έξοδα οι φιλελέ. Ούτε για τα πολυάριθμα πανό που κρεμάστηκαν σε όλες τις κολώνες χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει για παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας, όπως έκανε το ΑΤ Κολωνού το ίδιο πρωί στέλνοντας κλούβα για να εμποδίσει τη Λαϊκή Συνέλευση να κάνει πορεία στη γειτονιά. Και αυτό να ερευνηθεί γιατί η δημοτική διοίκηση εισέπραξε χρήματα παραβιάζοντας τη διαδικασία των εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Τους βλέπουμε τώρα πόσοι χρειάζονται. Από τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Αν δεν είναι ο Καμίνης μια θλιβερή μειοψηφία, ποιος είναι;