10.15.2014

Συνάντηση απόψε στις 7.00 στο Στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης για τον ΕΝΦΙΑ

Το προηγούμενο διάστημα αναπτύχθηκαν από πολλές συλλογικότητες στην Αττική και σε όλη τη χώρα μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων ενημέρωσης για τον αντιλαϊκό χαρακτήρα του ΕΝΦΙΑ και τις επιπτώσεις του και για την οργάνωση της λαϊκής αντίστασης ενάντια στο κοινωνικά άδικο  χαρακτήρα της επιβολής και καταβολής του.
Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής απευθύνει κάλεσμα σε Λαϊκές Συνελεύσεις και Επιτροπές Κατοίκων, σε πρωτοβάθμια σωματεία και συνδικάτα για:

  • τη συνέχιση του αγώνα ενάντια στο ληστρικό χαράτσι του ΕΝΦΙΑ,
  • τη συσπείρωση σε ένα μεγάλο  λαϊκό κίνημα για την κατάργηση όχι μόνον του συγκεκριμένου νόμου αλλά και την ανατροπή συνολικά των εξοντωτικών φοροληστρικών πολιτικών που εφαρμόζονται ενάντια στην κοινωνική πλειοψηφία και κτυπάνε άμεσα βασικά δικαιώματα, όπως αυτό στη στέγη, με σκοπό την εξυπηρέτηση των τοκογλύφων δανειστών και των συμφερόντων τραπεζών και οικονομικά ισχυρών.   

Καλούμε σε ευρεία σύσκεψη σωματείων, συλλογικοτήτων περιοχών και φορέων για να εκτιμήσουμε τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των δράσεων μας, τις δυνατότητες και τις μορφές για τη συνέχεια και για να αποφασίσουμε νέες δράσεις στο ύψος των απαιτήσεων και αναγκών και για να συντονίσουμε τις ενέργειες και τους αγώνες μας.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Κατοίκων Κολωνού-Σεπολίων-Ακ. Πλάτωνα (Αμφιαράου 153, κοντά στο σταθμό «Σεπόλια» του Μετρό                                                                             
     
    Την Τεταρτη στη συνελευση θα συζητησουμε για το τι κανουμε για ΕΝΦΙΑ και θα ενημερωθουμε για την συνελευση που προγραμματιζει η επιτροπη κατοικων ακ πλατωνα με στοχο την ενημερωση για τις εξελιξεις στο θεμα του mall στο χωρο του Μουζακη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: