6.18.2014

Σακελλαρίδης:«Όλα όσα υποστηρίξαμε προεκλογικά δεν θα μείνουν κενό γράμμα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα σημαντικά ζητήματα της πόλης της Αθήνας και τα περιθώρια συνεργασίας για την αντιμετώπισή τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Καμίνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι πολίτες, με την ψήφο τους, έδειξαν ότι για την επίλυση των μεγάλων και σύνθετων προβλημάτων απαιτούνται ευρείες συγκλίσεις. Αυτό θα επιδιώξουμε με όλη τη δημοκρατική αντιπολίτευση, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο».

Ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε: «όλα όσα υποστηρίξαμε προεκλογικά δεν θα μείνουν κενό γράμμα. Θα αγωνιστούμε ως αντιπολίτευση, και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, για την υλοποίηση του προγράμματός μας».

1 σχόλιο:

Γεωργία είπε...

.......""ο κ. Καμίνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι πολίτες, με την ψήφο τους, έδειξαν ότι για την επίλυση των μεγάλων και σύνθετων προβλημάτων απαιτούνται ευρείες συγκλίσεις. Αυτό θα επιδιώξουμε με όλη τη δημοκρατική αντιπολίτευση, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο».""""

Εννοεί μάλλον τους 8, γιατί αν διαβάσεις τα ονόματα δεν μας αφήνει καμιά ελπίδα για αλλαγή στην εδώ και χρόνια κατακρεουργημένη από την παράταξη του Αθήνα...
Ζωή σε λόγου μας!!!!