5.12.2014

Η σιωπή του Γιώργου Καμίνη για το "Academy Gardens"


Ο δήμαρχος Αθηναίων και οι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι αποφεύγουν να κάνουν τον οποιοδήποτε απολογισμό για τη θητεία τους, αλλά και να εξαγγείλουν οποιοδήποτε έργο για την περιοχή. Για την ακρίβεια ο δήμαρχος στις συνεντεύξεις του μιλάει μόνο για τον ποδηλατόδρομο που θα συνδέει τον Κεραμεικό με την Ακαδημία Πλάτωνος αν και  η υπόθεση αυτή έχει αρκετό παρασκήνιο. Διότι ήταν η πλειοψηφία της 4ης δημοτικής κοινότητας η οποία κατάφερε μόνη της να το σταματήσει! Η 4η δημοτική κοινότητα έλεγε όχι στην κατασκευή ποδηλατόδρομου στην οδό Μοναστηρίου, καθώς κάποιοι επιμονα ήθελαν να γίνει στην οδό Σερρών, ίσως διότι μπορεί και να έχουν μαγαζιά εκεί.


Αλλά, δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα με τον Γ. Καμίνη. Ούτε πως ο ίδιος προσωπικά το 2012 είχε εξαγγείλει, μιλώντας στο Σκάι 100,3  (ακούστε την αναφορά στο 2.10) για την δημιουργία πάρκου με υπαίθρια όργανα γυμναστικής στην Ακαδημίας Πλάτωνος ούτε για το γεγονός πως στο ψηφοδέλτιο του με το σύνθημα"Είμαι με τον Καμίνη" συμμετέχουν πρόσωπα που κραυγάζουν για να μην ανεγερθεί το Τέμενος στο Βοτανικό! Είναι εκείνοι που υποστηρίζουν με φανατισμό το εμπορικό κέντρο "Academy Gardens".

Η ουσία είναι ακριβώς αυτή. Πως ο Γιώργος Καμίνης δεν λέει τίποτα για το εμπορικό κέντρο που έχει εγκρίνει να κατασκευαστεί στην Ακαδημία Πλάτωνος (Λένορμαν και Κηφισού) μετά την προσωπική συμφωνία που έχει υπογράψει με την  Artume. Αν και του έριξαν στο τελευταίο debate του Σκάι, οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Νίκος Σοφιανός, ο δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει.  Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο δήμος Αθηναίων, δεν εκπροσωπήθηκε στην προσφυγή που συζητήθηκε στο ΣτΕ.

Τι συμβαίνει

1 σχόλιο:

jeta είπε...

Τι ερώτηση είναι " τι συμβαίνει"?? Όλοι οι δημότες της 4ης κοινότητας γνωρίζουν ότι ο Καμίνης και η πρόεδρος της 4ης κοινότητας, η πρόεδρος της απραξίας και της βαριεστιμάδας , όταν είχε να κάνει με έργα και όχι για εκδρομές, υπέγραψαν από κοινού την θανατική καταδίκη των καταστημάτων της περιοχής..
Όλοι οι κάτοικοι γνωρίζουν ότι διαφημίζουν έργα που είχαν εξαγγείλει στις προηγούμενες εκλογές και δεν έκαναν ποτέ.. η που τα παρουσιάζουν σαν δικά τους ενώ δεν είναι…
Τελικά , το κουσούρι του ΠΑΣΟΚ ακόμα και αν αλλάξεις κανείς κόμμα και χωθεί, στους 58, στην ελιά , στο ποτάμι , δεν πρόκειται να το αποχωριστεί ποτέ..
Ευτυχώς που ο τόπος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας…