4.17.2014

O Άρης ανακαλύπτει την Ακαδημία Πλάτωνος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ιδού και μια φωτογραφία από την επίσκεψη του Άρη Σπηλιωτόπουλου από την Ακαδημία Πλάτωνος,  συνοδευόμενος από τους συνεργάτες τους.  Είναι από την έξοδο της οδού Δράκοντος του βορείου Πάρκου. Με ευκολία κανείς μπορεί να δει πως περιλαμβάνονται και τα πρόσωπα της παράταξης Κακλαμάνη, η οποία θυμίζουμε προωθούσε στην περιοχή το έργο της REDS απέναντι από την Ιερά Οικία και την Οικία του Ακάδημου με ...προσωρινή πολεοδομική άδεια από τη δήμο Αθηναίων και είχε επιτρέψει στο Σγουρό, το οικόπεδο των οδών Αίμονος-Ευκλείδου και Δημοσθένους να μετατραπεί σε διοικητήριο από το Σγουρό.

Και τα δύο μεγάλα σχέδια για την Ακαδημία Πλάτωνος, την οποία όψιμα ανακάλυψε ο πρώην υπουργός Παιδείας και πρώην υπουργός Τουρισμού, Άρης Σπηλιωτόπουλος, σταμάτησαν μετά από τον αγώνα και τις αποκαλύψεις της Επιτροπής Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνος.

3 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Στην πολιτική, ηθική δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο σκοπιμότητα.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν, 1870-1924, Σοβιετικός ηγέτης.

Την πολιτική ιστορία του Τεντόμα «του γείτονα» την ξέρουμε πολλλύ καλά.
Δεν είναι τυχαίο , που στις προηγούμενες εκλογές ,δεν τον τίμησε η 4η κοινότητα. Του ξεπλήρωσε και με το παραπάνω το γεγονός ότι με την υπογραφή του τίμησε τους φίλους του, Μπόμπολα και Σγουρό, για τα αίσχη που είχαν στο μυαλό τους να επιβάλλουν στην γενέτειρα του. Παρ΄όλα αυτά όσοι χάρηκαν με την αποτυχία του, έπαθαν κάτι , όταν τον είδαν , πρώτη θέση στο Προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου, να συνεχίζει να υπερψηφίζει μαζί με τον Καμίνη , ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της 4ης κοινότητας θεωρούσε καταστρεπτικό για την περιοχή..( Artume-BlackRock..)
Κάτι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τώρα τελευταία , σχετικά με την απευθείας ανάθεση , σε ετ. του Μπόμπολα , από τον περιφερειάρχη Σγουρό με συμπαράσταση του γείτονα…. λέμε τώρα Τεντόμα, κάτι με σκουπίδια έχει να κάνει,…. (διερευνάται από κάποια επιτροπή!!!!)….60.000.000,00 είναι αυτά..!!!!!
Όπου μυρίζει ακριβή κολόνια ο τεντόμας από κοντά…Θα άφηνε τον χλιδάτο Αρη?
Με τον Άρη τον Σπηλιωτόπουλο , αρνούμαι να ασχοληθώ. Κάτι οι εναγκαλισμοί του με τον κο «μισώ τους κομμουνιστές» κάτι οι εναγκαλιασμοί του με τον μικρό πλεύρη, κάτι τα σχόλια του για τους «ημίτρελους», κάτι η αγένεια και ο προσβλητικός του λόγος απέναντι σε μια ευγενική δημοσιογράφο που δεν την άφηνε να αρθρώσει λόγο, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι …..από την πρώτη στιγμή κήρυξε τον πόλεμο στους Αθηναίους Δημότες που έχουν άποψη και πώς την Ακαδημία Πλάτωνα την γράφει στα παλαιά πολυτελή παπούτσια Luis Vuitton, αναμένοντας να επισκεφτεί το mall-academy gardens, κάποια Κυριακή, για να ψωνίσει ….
Αυτά για μια ιστορία , που την έχουμε δει να παίζεται πολλές φορές στην γειτονιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άρης ανακάλυψε την Ακαδημία Πλάτωνα τώρα,γιατί δεν είμαστε του οικονομικού του επιπέδου, εμείς όμως σαν κάτοικοι αυτής της χώρας , αυτής της πόλης, αυτής της γειτονιάς, γνωρίζουμε το πολιτικό του παρελθόν, αφού από όπου και αν πέρασε, δεν τον βοήθησε καθόλου ο χλιδάτος τρόπος ζωής..Δεν έμαθε τίποτα, ούτε σαν υπουργός παιδείας, ούτε σαν υπουργός τουρισμού, ούτε....ούτε....κλπ,κλπ..
Τον ακριβοπληρώσαμε σαν φορολογούμενοι και μακάρι να μην τον ξαναπληρώσουμε σαν δημότες..

Όμηρος.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά ο Τεντόμας είναι πολύ τυχερός αφού για άλλη μια φορά θα τον κάνετε πλουσιότερο μετά την απαλλοτρίωση του εγκαταλελειμμένου, γκρεμισμένου και από πλίθρα πατρικού του σπιτιού...
Τυχεράκια, όλη η γειτονιά για σένα παλεύει!!!