3.25.2014

Το πανό της Επιτροπής Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνα…

Στήθηκε ακριβώς απέναντι από τους επισήμους, τους Περιστεριώτες επισήμους…
Παπάδες, στρατηγούς με γαλόνια, δημοτικούς Συμβούλους, υποψήφιους νομαρχιακούς με πρώτο και καλύτερο τον Δήμαρχο Παχατουρίδη που φρόντισε να διακρίνεται  ακόμα και από αυτούς που δεν τον ήξεραν .(όπως εγώ).
Το χρώμα έκανε την διαφορά… Μαύρα μπλε,  όλοι εκτός από αυτόν.. Κανελί, και έκανε την διαφορά, όπως  ακριβώς ξέρει πολύ καλά τι ζητάει ο δημότης του.. Γλάστρες με λουλούδια σε κεντρικές λεωφόρους, τσιμεντένιο μεγάλο σούπερ ντούπερ δημαρχείο, αλλά  τα πάρκα λιγόστεψαν  , το πράσινο στο Περιστέρι  αντικαταστάθηκε  από τις πολύχρωμες γλάστρες ….Κάτι είναι και αυτό για την υστεροφημία του.

Θέλοντας να δείξει , πόσο ταπεινοί και κοντά στον δημότη είναι , πρωτοτύπησε , χειροκροτώντας τα νιάτα του Περιστερίου κάτω από την εξέδρα..
Έτσι είναι. .στις εκλογές είμαστε όλοι ίσοι.. οι πλούσιοι με τους φτωχούς, οι επώνυμοι με τους ανώνυμους, οι χορτάτοι με τους πεινασμένους.
Το πανό τον κοίταζε στα μάτια, αυτός πάλι κοίταζε τους φωτογράφους,  είχε και ένα πρόβλημα με τα γράμματα…. Έκανε  πως δεν καταλάβαινε τι έγραφε…MALL  στην Ακαδημία Πλάτωνα, και ανεργία στο Περιστέρι? Κάτι του θύμιζε…. α!!!! ναι την συμφωνία για την αφωνία του στο Δημοτικό Συμβούλιο… Την αφωνία του , για το μεγάλο έργο που τους ετοιμάζει. Το Περιστέρι , ξαφνικά θα μάθει , ότι η αγορά του δεν μπόρεσε να συναγωνισθεί τους φουσκοεπενδυτές..στον Κησισό.
Έτσι χειροκροτούσε , την νεολαία του Περιστερίου, και ο υπερήφανος δήμαρχος χαμογελούσε σκεπτόμενος  ότι , δημιουργούσε το μέλλον τους, στο Mall, της Κηφισού, αφού τους γονείς τους  , χωρίς τύψεις , τους έριξε στην ανεργία, κλείνοντας ότι έχει απομείνει  από την τεράστια αγορά του Δήμου του.
Όλοι οι ανεξάρτητοι, υπεράνω κομμάτων , Καμίνης , Σγουρός , Παχατουρίδης στο ίδιο σκαλί.
Να μην τους ξεχάσετε.
Γ.Ξ

Δεν υπάρχουν σχόλια: