6.07.2012

Σαμαράς: "Φαινόμενα βαθιάς παρακμής η βία και η πρόκληση"

 «Η βία και η πρόκληση είναι φαινόμενα βαθιάς παρακμής», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, από τη Βέροια, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το περιστατικό βίας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της οποίας ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησε τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και έριξε νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου
. «Τα καταδικάζουμε. Πρέπει να τα απομονώσουμε. Και κυρίως δεν πρέπει να τα αφήσουμε να διαιρούν τον ελληνικό λαό, σε μια στιγμή που η πατρίδα, μας έχει όλους ανάγκη, να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή τη βαθιά κρίση που περνάμε», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Για την «ευθύνη όλων μας να απομονώσουμε και να καταδικάσουμε κάθε φασιστικό αλλά και γενικότερα κάθε αντιδημοκρατικό στοιχείο», έκανε λόγο και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανέφερε πως οι δηλώσεις καταδίκης και αποτροπιασμού είναι αυτονόητες αντιδράσεις αλλά δεν αρκούν. Πρόσθεσε, επίσης, πως η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, «προδίδει και αποκρουστική ανανδρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: