5.01.2012

Δεν είναι ο κόσμος μας αυτός!

Ας δουν οι πολιτικοί το βίντεο του www.protagon.gr  και ας μας πουν γιατί επιχειρούν να διαλύσουν αυτό που συμβαίνει στην Ακαδημία Πλάτωνος

Υπάρχουν δύο κόσμοι που συγκρούονται.  Αυτός των κατασκευαστών και εργολάβων που σε συνεργασία με τους πολιτικούς, ξέσκισαν την Αθήνα. Η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ με λογική της 10ετίας του 1960, τρεις μέρες πριν από τις εκλογές, πετάει στα σκουπίδια το σχέδιο του δήμου Αθηναίων για την περιοχή και θέλει να τσιμεντώσει τους Λαχανόκηπους.

Υπάρχει και  αυτός ο δικός μας κόσμος, που κατεβαίνει στους δρόμους, μάχεται, προστατεύει το πράσινο και και τους ελεύθερους  χώρους και έχει προτάσεις.
Δείτε στο  http://www.youtube.com/watch?v=GuDAA7Zylj0&feature=player_embedded το ρεπορτάζ του www.protagon.gr  για τη μεγάλη γιορτή της περασμένης Κυριακής στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και διαλέξτε ποιο μέλλον θέλετε.


Αυτό των  πανύψηλων πολυκατοικιών που θυμίζει Πατήσια και Κυψέλη, ή το πράσινο της Ακαδημίας Πλάτωνος με τον αρχαιολογικό χώρο και το πάρκο των 130 στρεμμάτων.  Το Μουσείο της Πόλης των Αθηνών με χαμηλά σπίτια, ή τεράστια κτίρια που ήδη σκιάζουν το πάρκο.

Αφού, λοιπόν που ο κ. Παπακωσνταντίνου διαλαλεί πως έχει χρήματα από το Πράσινο Ταμείο, ( που είν αι λεφτά των πολιτών από τους ημιυπαίθριους) ας ενημερώσει και τους υφισταμένους του στο υπουργείο πως αντί για μπετόν, και κόλπα ζόρικα προεκλογικά, υπάρχουν  και οι αναπλάσεις.

Και να ξέρουν πως δεν θα τους περάσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που μας έφερε το Μνημόνιο, αυτός που έβγαλε τα μάτια σε ένα λαό, αυτός που μαζί με τα φιλαράκια του σπρώχνει καθημερινά τις χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες στην ανέχεια, στην πείνα , περιμένει ότι δεν θα λογοδοτήσει για όλα όσα έχει «προσφέρει » στον Ελληνικό λαό ? Η ποντάρει στην αμνησία μας για την αμνηστία του.
Όλα είναι ύποπτα για ότι κάνει και για ότι θα κάνει αποδώ και πέρα στην ζωή του.
Μακριά από τον Ελληνικό λαό ,κύριε , της πράσινης ανάπτυξης και της ξεδιάντροπης υποκρισίας.

Ανώνυμος είπε...

Οι θλιβεροί άνθρωποι συνεχίζουν το καταστρεπτικό τους έργο.
Τους μάθαμε και τους γνωρίζουμε καλά. Κατέστρεψε την Ελλάδα και τώρα μέσα σε λίγες ημέρες έβαλε σκοπό να καταστρέψει και μια συνοικία. Αμ δεν θα του περάσει..

ΑΝΤΩΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστός πανέξυπνος που ακόμα και το μνημόνιο στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις το παρουσίαζε σαν νίκη, έχει εντολές για « πράσινη τσιμεντοποίηση»
Μας οδήγησαν στα τάρταρα , με προσβολές αυτός και οι φίλοι του , με ψέματα πολλά ψέματα και συνεχίζει ο ασυνάρτητος της ασυναρτησίες μέχρι να ισοπεδώσει ότι απέμεινε όρθιο.
Αλλά περιμένει κανείς από εμάς κάτι διαφορετικό όταν ο ίδιος είχε διαφοροποιήσει τον εαυτό από τους υπόλοιπους φορολογούμενους πολίτες.????

Αγγελος.