2.27.2011

Για τους Λαχανόκηπους και πάλι...

Αυτή την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 7.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση στο 4ο διαμέρισμα για τους  Λαχανόκηπους. Τα μέλη του διαμερίσματος καλούνται να αποφασίσουν για την αναστολή των οικοδομικών αδειών και εργασιών και τον επαναχαρακτηρισμό σε χώρου πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς Λένορμαν,Μελάμποδος,Οιδίποδος,Σαρπηδόνος,Ιφιγενείας και Αίμωνος. Ιδού η  ημερήσια διάταξη.

 ΘΕΜΑ 1O: Έγκριση σχεδίου κατάρτισης προϋπολογισμού λειτουργικών εξόδων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας για το οικονομικό έτος 2011.
 
ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναστολή οικοδομικών αδειών και εργασιών και τον επαναχαρακτηρισμό του χώρου ως χώρο πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς Λένορμαν,Μελάμποδος,Οιδίποδος,Σαρπηδόνος,Ιφιγενείας και Αίμωνος (Λαχανόκηποι).  
 
ΘΕΜΑ 3ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση σε κοινή χρήση ρυμοτομούμενου τμήματος οικοπέδου στην οδό Μανιτάκη στο Ο.Τ. 29/88, Σεπόλια.
(Σχετ. το υπ’αριθμ. 157356/30-07-2010 έγγραφο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: