3.08.2010

ΟΧΙ στο όνομα μας...

Σήμερα το απόγευμα στο δήμο Αθηναίων συζητείται (51ο θέμα) η μελέτη του δήμου για την Ακαδημία Πλάτωνος. Με ορισμένες αλλαγές από ότι προλάβαμε να δούμε. Είναι εκπληκτικό πάντως. Ο δήμος αγνόησε την επιστημονική Ημερίδα που οργάνωσε η Επιτροπή Κατοίκων και όπως φαίνεται επιμένει σε μεμονωμένες παρεμβάσεις στη γειτονιά μας, από τις οποίες προκύπτει ως επίπτωση, γη προς οικοπεδοποίηση.
Προς το παρόν μια πρώτη επισήμανση και διαμαρτυρία. Στο κείμενο που διανεμήθηκε στους δημοτικούς συμβούλους περιλαμβάνονται σχόλια και αναρτήσεις από τα blogs, το δικό μας και άλλα, όπως επίσης και από το περιοδικό "Μήνυμα". Τα σχόλια αυτά "βαφτίζονται" ως συμμετοχή στη διαβούλευση του δήμου Αθηναίων.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα. Δεν συμμετείχαμε στη διαβούλευση. Απορρίψαμε τη μελέτη συνολικά. Η θέση της Επιτροπής Κατοίκων παραδόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο δήμο και σε όλες τις παρατάξεις. Η μελέτη που προτεινόταν απορρίφτηκε στο σύνολο της. Η Επιτροπή οργάνωσε τη δική της διαβούλευση για την περιοχή. Και στη Βουλή παραδόθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο οι προτάσεις της.
Η μόνη ενέργεια που απαιτείται είναι να διαβαστούν οι προτάσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας σταματήσει επιτέλους ο δήμος να ασχολείται με τίς μελέτες ανάπλασης και στα 7 δημοτικά διαμέρισματα.
Ποιός επιτέλους θα μας προστατέψει, έστω , και για τούς λίγους μήνες που εμειναν έως τίς εκλογές? Οι Σύμβουλοι της πλειοψηφούσας δημοτικής αρχής είναι υπεύθυνοι για την υποβάθμηση των περιοχών μας.

Σωτήρης
Ενας απο τους πολλούς απογοητευμένους δημότες του 4ου Δημοτικού Διαμε/τος.

jeta είπε...

Δεν κατάλαβα τα σχετικά με τα σχόλια απο τα Blogs.
Τί ακριβώς συμβαίνει στον Δήμο?

jeta είπε...

Η φωνή αγωνίας για το αύριο της περιοχής μας κατατέθηκε για άλλη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο. Τι μάθαμε?
Ότι οσοι προσπαθούν και πασχίζουν να διαφυλάξουν την ομορφιά , την ποιότητα της ζωής τους, και που αρνούνται να παραδοθούν σε όποιο αίσχος προσπαθούν να του επιβάλλουν ,απέκτησαν για άλλη μία φορά καινούργιο όνομα. Μίζεροι και περιπλανώμενοι !!!!
Πώς αποκαλείται όμως κάποιος που καταπατά υποσχέσεις ?
Πώς αποκαλείται όμως ,και κάποιος-κάποια που εχει μάθει να είναι κόλακας προς τους ισχυρούς(κατά την αποψή του-της ),υποταγμένη και δουλοπρεπής ?
Κρίμα που την σαλιάρα είχε ξεχάσει να την πάρει μαζί!!!!

Unknown είπε...

Αποκαλείται...αρσενικός ζέτα μου...χαχαχαχαχααχαχ!!!!