5.02.2009

Διαδηλώνουμε, απαιτούμε τη σωτηρία της Ακαδημίας Πλάτωνα




Στις 9 Μάϊου συγκεντρωνόμαστε στις 11.30 το πρωί στην πλατεια του Αγίου Γεωργίου. Οι κάτοικοι της Ακαδημίας Πλάτωνα λέμε ΟΧΙ στα σχέδια υποβάθμισης της ιστορικής περιοχής μας. Θέλουμε ένα διαφορετικό μέλλον για τη γειτονιά μας. Διαδηλώνουμε για να μπει φραγμός στα σχέδια τσιμεντοποίησης του Πάρκου της Ακαδημίας του Πλάτωνα. Απαιτούμε την πραγματική αναβάθμιση, έχουμε όραμα και το προτείνουμε. Όλοι μας στη διαδήλωση και πορεία στο Πάρκο για τη σωτηρία της περιοχής μας. Στο τέλος της πορείας, στις 12.30 το μεσημέρι στην πλατεία του Πλάτωνα θα δοθεί συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα. Θα είμαστε όλοι εκεί.
Η προκήρυξη για τη συγκέντρωση της 9 Μάϊου. Ενημερωθείτε, αντιδράστε, απαιτήστε.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η περιοχή μας έγινε θέμα στο ραδιόφωνο του City. Στους 99,5 παίζει η είδηση για τα 25 στρέμματα στην Ακαδημία Πλάτωνα και στο μεσεμηεριανό μαγκαζίνο θα δοθεί και το ρεπορτάζ. Επίσης στον Ελεύθερο Τύπο δημοσιεύεται σήμερα το ΄θέμα για την Ακαδημία ΠΛάτωνος.
Θα τα πούμε το Σάββαστο στην πορεία.

Ματίνα

jeta είπε...

Τα μάθατε τα νέα;
Διακόπηκαν οι οικοδομικές εργασίες στο οικόπεδο της εταιρείας REDS στην Ακαδημία Πλάτωνος για την κατασκευή πενταόροφου κτηρίου, δίπλα ακριβώς στον αρχαιολογικό χώρο.
Επιτέλους ηταν καιρός να παραδεχθούν ,πως ,οι ίδιοι,δηλ.ο δήμος Αθηναίων που εξέδωσε την άδεια , δε συνοδευόταν από μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και είχε παραλείψεις στο τοπογραφικό της διάγραμμα και ξανά !!!
ο δήμος Αθηναίων ζήτησε να σταματήσουν οι όποιες εργασίες, καθώς μετά από νέο έλεγχο διαπίστωσε πως η άδεια που είχε εκδώσει, είχε πολλά κενά, μα πάρα πολλά κενά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εταιρεία να σου πετύχει!!!
Μέ λίγα λόγια ,μόνο εάν έχεις κονέ με λαμόγια ,μπορείς να κατασκευάσεις ότι τραβά η ψυχή σου παράνομα και να γαυγίζεις και να ζητάς και τα ρέστα!!
Τάκης Δημητρίου

Ανώνυμος είπε...

Ωχ τι μαθαίνω; Kαι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εταιρείας?
Πέρασαν οι μήνες που τα εύρισκαν όλα σωστά? Κουτί τους ήρθε.Mε την οικονομική κρίση φαντάζομαι πως μάλλον, θα καθυστερήσει το νέο Μall!!!με το υπόγειο γκαράζ των 380θέσεων στάθμευσης, εκτάσεως 19.150τ.μ. και όγκου 70.283 κ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ενα καραβι απο την χιο με τις βαρκουλες του τις δυο.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ χάρηκα πολύ-πολύ ,που επιτέλους διακόπηκαν οι εργασίες στο οικόπεδο της ετ.REDS.
Αλλά δυστυχώς ,δεν μπορώ να βρώ τραγουδάκια όπως του Ανώνυμου με τίς "βαρκούλες"

Ανώνυμος είπε...

Τοιουτοτρόπως χαρωπά,και τραγουδώντας ύμνους και ευχαριστήριες ευχές προς τον Θεό,αντιμετωπίζουν το θέμα της διακοπής των εργασιών και οι χοίροι της διαπλοκής,μια που ως είναι γνωστό, σε όλην την περιοχή μας ,οτι ο ιός της γρίπης Α δεν πλησιάζει στην περιοχή μας, αλλά ο ιός της μίζας κατασκευάζει 8οροφα
για να εγκατασταθέι μόνιμα αλλά οχι νόμιμα.
ΟΜΗΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

χαιρετω τον πολιτισμο των ηλιθιων, ζητω η χουντα των μετριων

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε, ζηλεύεις?
Γνωρίζεις φυσικά οτι ,οι ηλίθιοι ,δεν θα σε χτίσουν μέσα στα τσιμεντένια έργα τους για να τα θαυμάζεις εκ των έσω!!!!
Ζηλεύεις επειδή κρατάμε χαρακτήρα. Εξ’ άλλου οπως φαίνεται είσαι γνώστης της εποχής της Χούντας για να χρησιμοποιείς την μέθοδο της μείωσης των άλλων, ενώ εμείς αντίθετα μέσα από αυτό το blog αφήνουμε όλα τα "αντιπολιτευόμενα" λουλούδια ν' ανθίσουν.
Θα σε περιμένουμε λοιπόν στην πορεία μας προς το Πάρκο της Ακαδημίας του Πλάτωνα αύριο Σάββατο,9 του μήνα.
Πώς θα σε αναγνωρίσουμε μέσα απο το πλήθος? Θα σέρνεσαι σαν το σαλιγκάρι που είναι και γλοιώδες,
χωρίς να μπορείς να υψώσεις φωνή.
Χαιρετισμούς!!!!!
Ομηρος Συμένης

Ανώνυμος είπε...

ομηρε εχεις καψει φλαντζα εγω, μιλουσα για τους πολιτικους ,για να ,δεις τι μακακας εισαι ,αλλη φορα να μην βιαζεσαι .,ε ρε γελια

koskit69 είπε...

Καλά ανώνυμε...μας έπεισες!!!! Πάρτο αλλιώς...Θα βρεις...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΣΚΙΤ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΟΨΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ .ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ...

koskit69 είπε...

Αφού με ξέρεις γιατί δεν μοιράζεσαι το ονοματάκι σου με την υπόλοιπη παρέα; Εμένα πάντως μου διαφεύγει...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε κοσκιτ να σου πει το ονομα του ο ανωνυμος φτιαχνεις φακελους η εισαι της ασφαλειας?Αν κατι εχει πετυχει το blogging ειναι η ανωνυμια .
νικος

koskit69 είπε...

Γεια σου ανωνυμε Νικο...Μολις φακελωθηκες...χαχαχαχαχχ!!!!

Ανώνυμος είπε...

οσο και να γελας καταλαβαινεις τι εννοω εξαλου δεν μου φαινεσαι για πανω απο 40 ,αρα εχεις δρομο ακομη.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μέρος του κοινού διακρίνεται για το χαμηλό πνευματικό επίπεδο και την απουσία κριτικής σκέψης.Με λίγα λόγια (Αποχαύνωση=έλλειψη κριτικής σκέψης).
Το χαμηλό πνευματικό επίπεδο κάπιου ,φαίνεται απο την προβληματική χρήση της γλώσσας.

Ανώνυμε, έχεις χάσει την ψυχραιμία σου. Η Ζωή σου και ο μικρόκοσμος σου ,που προσπαθεί να επιπλεύσει το αποδεικνύει άλλωστε.
Και επειδή σε σέβομαι,χαλάς την εικόνα σου.
Ομηρος.

Ανώνυμος είπε...

Hallo
online poker - no deposit bonusesσεβασμοί