3.20.2013

"Μνημόνιο" για τον Πλάτωνα!



Μποφόρ στο Δήμο Αθηναίων

πηγή: "To Ποντίκι"

Σάλος έχει προκληθεί στον Δήμο Αθηναίων μετά την αποκάλυψη του «Π» ότι ο Γιώργος Καμίνης υπέγραψε διακήρυξη συνεργασίας με την εταιρεία Artume S.A., η οποία έχει εξαγοράσει το οικόπεδο όπου ήταν εγκατεστημένη η βιομηχανία Μουζάκη, χωρίς να γνωρίζει τίποτε το δημοτικό συμβούλιο.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει την έκρηξη ακόμα και δημοτικών συμβούλων που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο Καμίνη, αφού, αν και η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας έγινε στις 20 Νοεμβρίου του 2012, καμιά παράταξη δεν έλαβε γνώση και το θέμα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου.
Όπως έλεγαν στο «Π» άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο Γιώργος Καμίνης θα πρέπει να δώσει πολύ πειστικές εξηγήσεις για το πώς προχώρησε ως απόλυτος άρχων στην υπογραφή μνημονίου με μια εταιρεία χωρίς να συμβουλευθεί το δημοτικό συμβούλιο και να θέσει τους όρους της συμφωνίας υπό την έγκρισή του.
Όπως προκύπτει από την ανάγνωση του μνημονίου, το οποίο έχει στη διάθεσή του το «Π», η εταιρεία Artume S.A. αντιμετωπίζει τον Δήμο Αθηναίων και τους κατοίκους της περιοχής ως ιθαγενείς και τους τάζει καθρεφτάκια για να επιτύχει το απόλυτο ντιλ.

2 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Χρειάζεται αλαζονεία για να αποφασίζει ο μικρός για την καταστροφή των ΜΕΓΑΛΩΝ.
Οι ΜΕΓΑΛΟΙ είμαστε εμείς, οι απλοί κάτοικοι, οι Αθηναίοι , που βλέπουμε τους υποτελείς να υπογράφουν κρυφά για τον χαμό μας.
Διαφορετικά πώς?
Ο αλαζών θα ρώτησε τον αρχηγό του, τους αρχηγούς του…αυτούς που έχουν συνηθίσει να υπογράφουν μνημόνια , πως αλλιώς θα έπαιρνε το Ο.Κ..
Τύλιξε την Αθήνα, την Ακαδημία Πλάτωνα στα ψιλά γράμματα των μυστικών του συμβάσεων, αυτός και φυσικά με την ανοχή της προέδρου της 4ης Δημοτικής κοινότητας, της οποίας το χειροκρότημα , της έκαψε τα χέρια…..χωρίς ντροπή, γιατί έτσι γουστάρει , αυτός που κορόιδεψε μια ολόκληρη Αθήνα.
Θα δώσετε λογαριασμό κάποια στιγμή και δε είναι μακριά.
Υπάρχει τσίπα για τους Νενέκους ?

Ανώνυμος είπε...

Θα μαζευτούν αύριο η πλειοψηφία του Δήμου της Αθήνας για το ξεπούλημα μιας περιοχής και στην ίδια χαρωπή συγκεντρωσούλα θα ψηφίσουν και για επιμορφωτικά σεμινάρια σε Κίνα, ταξιδάκια για πλάκα , έτσι για να περνά η ώρα…
Μήπως αυτοί πληρώνουν? Σεμινάρια ιστορίας , σεμινάρια μη υποτέλειας ,εχουν κάνει ποτέ ??? Ας κάνουν και θα τα πληρώνουμε με χαρά εμείς οι άνεργοι που είμαστε σε αναμονή για τις 1600 θέσεις εργασίας στο εμπορικό ΦΟΥΣΚΑ mall.

Δύσκολες εποχές για πωλητές γής....

Σοφία