12.14.2015

Ώρα να προστατέψουμε τις νίκες μας!

Έφθασε η στιγμή για τους κατοίκους της Ακαδημίας Πλάτωνα και τους φίλους του Αρχαιολογικού Πάρκου να προστατέψουν τις κατακτήσεις της περιοχής μας.
Ο όμιλος Μπόμπολα ξαναχτυπά. Και επειδή δεν του άρεσε καθόλου που έχασε το οικόπεδο του εντός του Αρχαιολογικού χώρου της Ακαδημίας Πλάτωνα, οικόπεδο που εντάχθηκε εκεί που ιστορικά ανήκει μετά από τους επίμονους και μαχητικούς αγώνες των κατοίκων, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ακυρώσει την υπουργική απόφαση Παύλου Γερουλάνου με την οποία το οικόπεδο επέστρεψε εντός αρχαιολογικών ορίων, ζητά την κατάργηση της αναοριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου!
Η εκδίκαση της προσφυγής της θυγατρικής εταιρείας του ομίλου Μπόμπολα, της Reds, εκδικάζεται στις 16 Δεκεμβρίου το πρωί.
Η Επιτροπή Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνα, οι κάτοικοι της Ακαδημίας Πλάτωνα καλούν γείτονες αλλά και φίλους του Πάρκου, φορείς και συλλόγους να σπεύσουν. Να υπερασπίσουμε τις νίκες μας.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων θα γίνει έξω από το ΣτΕ, Πανεπιστημίου 47 το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επίσης καλά θα ήταν να μαθαίναμε πως σκέφτηκαν πρώην υπουργοί όπως Βουλγαράκης,Μπακογιάννη, Μανιάτης και η δημοτική αρχή του Νικήτα Κακλαμάνη να δώσουν άδεια οικοδόμησης μέσα σε αρχαιολογικό χώρο σε εταιρεία του Μπόμπολα!!!!

Θα απαντήσουν ποτέ????