10.27.2015

Μαθήματα για παιδιά δημοτικού, ενημέρωση για πλειστηριασμούς στο "στέκι"

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί γείτονες

Το “στέκι” της Επιτροπής Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνα ανοίγει και φέτος με πολλές εκδηλώσεις, δράσεις και παρεμβάσεις.

Η Επιτροπή Κατοίκων πάντα στο πλαίσιο της αγωνιστικής παρέμβασης στην περιοχή μας, με γνώμονα την υπεράσπιση των κοινών αγαθών, των δημόσιων χώρων, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κινητοποίησης όλων των κατοίκων για την αναβάθμιση της γειτονιάς μας, σε ανοιχτή σύσκεψη συζήτησε και πήρε αποφάσεις για τις επόμενες δράσεις της.

Στο «στέκι» της Επιτροπής, οδός Θηναίας 24 και Μοναστηρίου:

-Θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 11.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι, το ανταλλακτήριο ρούχων για όσους έχουν ανάγκη στήριξης.

-Θα παρέχονται μαθήματα στήριξης σε μαθητές του δημοτικού, στη γλώσσα και τα μαθηματικά, κάθε Σάββατο από τις 11.30 το πρωί ως 1.00 το μεσημέρι

-Θα παρέχονται μαθήματα στήριξης αγγλικών για παιδιά κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί, με στόχο να δημιουργηθεί ένα τμήμα της αγγλικής γλώσσας

-Κάθε Σάββατο, επίσης πρωί, θα παραδίδονται μαθήματα Ιταλικών για μεγάλους.

Η πρώτη συνάντηση δασκάλων και μαθητών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο «στέκι». Σας περιμένουμε.

Η Επιτροπή Κατοίκων παρεμβαίνει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε ότι αφορά την προστασία κατοικίας και τα κόκκινα δάνεια, προσφέροντας ενημέρωση σε όσους πλήττονται άμεσα από την αλλαγή της πρόσφατης νομοθεσίας και από τις μνημονιακές υποχρεώσεις. Το «στέκι» θα είναι ανοικτό μια φορά την εβδομάδα για ενημέρωση στο πρόβλημα των πλειστηριασμών.
Καλούμε τους κατοίκους σε μια πρώτη ενημέρωση για το πρόβλημα των πλειστηριασμών που γίνεται ακανθώδες από 1.1.2016, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 6. 00 μ.μ στο «στέκι» της Επιτροπής Κατοίκων.

Στο «στέκι» της Επιτροπής κάθε Παρασκευή βράδυ, σε συνεργασία με το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ακαδημίας Πλάτωνα, θα γίνονται προβολές ταινιών και βραδιές επιτραπέζιων παιχνιδιών. Συντονιστείτε για νεότερη ενημέρωση...

Επίσης κάθε δεύτερη Κυριακή βράδυ θα γίνονται προβολές ταινιών για μεγάλους ή για παιδιά με ταινίες αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου ή παιδικές κινούμενων σχεδίων. Η αναγγελία των προβολών θα ακολουθήσει...

Η Επιτροπή Κατοίκων αποκτά «φωνή» στο ραδιόφωνο της γειτονιάς μας, το «Ράδιο-Ιστόφωνο», http://radioistofono.blogspot.gr/, κάθε Παρασκευή στις 7.00 το απόγευμα. Συντονιστείτε στο web...Η Επιτροπή Κατοίκων συνεδριάζει τακτικά στο «στέκι» της, τα απογεύματα της Πέμπτης. Λειτουργεί και δρα με οριζόντια δομή παλεύοντας μαζί με τους κατοίκους για την αναβάθμιση της περιοχής, για την αλληλεγγύη, για την κοινωνίαΣας περιμένουμεΔεν υπάρχουν σχόλια: