7.02.2014

Σας ευχαριστούμε πολύ για την τεράστια συμμετοχή!

Τρεις μέρες μετά το 3ήμερο στην Ακαδημία Πλάτωνος, ήρθε η ώρα να πούμε το μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που ήρθαν και όσους δούλεψαν εθελοντικά κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για τη μεγάλη γιορτή, η οποία ξεκίνησε με μια μεγάλη αντιφασιστική συναυλία την περασμένη Παρασκευή, συνεχίστηκε με τη συζήτηση για το σχεδιαζόμενο εμπορικό κέντρο και κατέληξε με το διάλογο για την Παιδεία. 



Όλα αυτά εντός και εκτός του Αρχαιολογικού Πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνος και χωρίς καμία κρατική ενίσχυση, χορηγία ή  υποστήριξη από το Δήμο Αθηναίων. Με αυτό τον τρόπο είπαμε πως "ούτε εδώ, ούτε πουθενά δεν θα επικρατήσει ο φασισμός" και ακόμη πως θέλουμε το μέλλον των γειτονιών μας αλλιώς και ξέρουμε πως θα το κάνουμε.



Ευχαριστούμε πολύ τους καλλιτέχνες που ήρθαν και έπαιξαν, χωρίς να εισπράξουν αμοιβή, τους ακούραστους τεχνικούς της ΕΤΕΡ που φρόντισαν, επί 12 ώρες για την εξαιρετική ποιότητα του ήχου και όλους εκείνους που ήρθαν να ακούσουν, να διασκεδάσουν και να προβληματιστούν. Η συμμετοχή ήταν  μεγάλη και στο  Internet . Το blog εκτινάχθηκε και πέτυχε νέο ρεκόρ επισκέψεων.   Ζητούμε συγγνώμη για τα λάθη και την ταλαιπωρία που υπήρξε ή τις μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα. 

Η Ακαδημία Πλάτωνος είναι μια ζωντανή γειτονιά με ξεχωριστή ιστορία, δύσκολο παρόν και νεφελώδες μέλλον, όπως άλλωστε και όλη η χώρα. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε αυτο το μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια: