6.19.2014

Resistance Festival 2014 στη Γεωπονική Σχολή

Στις 20 με 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Γεωπονική Σχολή το Resistance Festival 2014 που διοργανώνει η εφημερίδα Δρόμος της Αριστεράς.
Είναι το έβδομο φεστιβάλ που γίνεται και όπως ξέρετε όλοι, πάντα πλαισιώνεται από σημαντικές πολιτικές παρουσίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και το πολιτιστικό πρόγραμμα είναι πρωτότυπο και ενδιαφέρον.

Φέτος θα μιλήσουν στο φεστιβάλ ο ο Αλέξης Τσίπρας, ο Pablo Iglesias Turrion (Podemos-Ισπανία), ο Trevor O Clochartaigh (Sinn Fein-Ιρλανδια), η Κωνσταντίνα Κούνεβα, ο Curzio Maltece (L' altra Europa con Tsipras - Ιταλία), ο Σέργκιι Κιριτσούκ(Borotba-Ουκρανία), ο Tommaso Fattori (ιταλική καμπάνια για το νερό), ο Khaled Barakat (παλαιστίνιος δημοσιογράφος και ακτιβιστής), ο Γιώργος Αρχοντόπουλος (πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΕΥΑΘ), ο Αλέκος Καλύβης, ο Ανδρέας Καρίτζης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Ρούντι Ρινάλντι, η Δήμητρα Μανώλη, ο Λουκάς Αξελός, ο Γιάννης Θεωνάς και πολλοί άλλοι. (Όλο το πρόγραμμα εδώ: http://resistancefestival.gr/programma-ekdiloseon)
Επίσης στα πολιτιστικό του μέρος θα εμφανιστούν οι Xylouris White (Ψαρογιώργης - Jim White), οι BaBa ZuLa, οι Penny & The Swingin' Cats, οι Nouvelle Vague, η Yasmine Hamdan, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Rebetien, o Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού και η κλαρινοκατάσταση με τους Δ.Μπρέντα, Α.Γάτση, Α.Χαχάμη, Ν.Αγγελόπουλο, Μ.Κλαπάκη. (Όλο το πρόγραμμα εδώ: http://resistancefestival.gr/programma-synavlion)
Επίσης θα υπάρχουν εκθέσεις φωτογραφίας και αφίσας για τον ισπανικό εμφύλιο και την Βενεζουέλα αλλά και ατομικές εκθέσεις. Επίσης μετά τις 23:30 θα λειτουργεί θερινό σινεμά.
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο θα λειτουργεί παιδότοπος. Θα παιχτούν οι παραστάσεις Ο Μορμόλης, το Θεατροδρόμιο Κουατακέρου και τα Τρία παραμύθια-ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά. (Ολόκληρο το πρόγραμμα στο http://resistancefestival.gr/paidikes-drastiriotites)
Για όσους θέλουν να βοηθήσουν στη διοργάνωση του Resistance Festival μπορούν να επικοινώνησε στο 6975107477 και στο resistancefestival@gmail.com.

Περισσότερα στο: www.resistancefestival.gr
Δείτε το βίντεο του φεστιβάλ: https://www.youtube.com/watch?v=yKCr_Q8X7KI


Δεν υπάρχουν σχόλια: