6.03.2014

Έκοψαν την 4η Κοινότητα από το σχέδιο ανάπτυξης της Αθήνας

Εκτός των συνόρων της ανάπτυξης η 4η Κοινότητα με υπογραφές Καμίνη-Κυβέρνησης
Άφησαν εκτός από το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Ανάπτυξης την Αθήνα, τη 4η Δημοτική Κοινότητα! Το  περίφημο ΣΟΑΠ που συντάχθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για λογαριασμό του Δήμου Αθηναίων και υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση, έχει μια τεράστια γραμμή "εξαίρεσης", σαν, οι ερευνητές της σχολής να μην διαπίστωσαν κανένα ζήτημα υποβάθμισης σε αυτή τη γεωγραφική και διοικητική ζώνη. Τα "δάκρυα"  για την άνοδο του "μαύρου μετώπου" σε αυτή την περιοχή είναι μάλλον υποκριτικά αφού προκύπτει πως άλλα σχέδια είναι σε εξέλιξη.




Όλη η 4η δημοτική κοινότητα (Θυμαράκια, Κολωνός, Σεπόλια) βρίσκεται εκτός σχεδιασμού οικονομικής ανάπτυξης  όπως φαίνεται και από το χάρτη που αναδημοσιευούμε. Προφανώς για την περιοχή, οι υθίνοντες σπεύδουν να εξυπηρετήσουν άλλα σχέδια, που σχετίζονται με μεγάλες κατασκευές. Πως αντιδρούν άραγε οι δημοτικοί σύμβουλοι Καμίνη που εκλέγονται στην περιοχή; Ή γνωρίζουν και δεν μιλάνε;

Ποια θα είναι η στάση της Ανοιχτής Πόλης, της Λαϊκής Συσπείρωσης και της Ανταρσία για την πολιτική απόφαση υποβάθμισης της περιοχής;

Διαβάστε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" τι περιλαμβανει το ΣΟΑΠ για τις άλλες περιοχές της Αθήνας

2 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Να μιλήσει ποιος? Οι του Καμίνη και οι του Κακλαμάνη, μαζί και με χαρά χέρι χέρι υπογράφουν και συμφωνούν.
Από τους τοπικούς ποιος? Ο Τεντόμας , δεν βγήκε το 2010 αλλά βρέθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου… Εν συνεχεία με τον Άρη , βόλτα στο σπίτι που έμεναν οι γονείς του αλλά ο ίδιος έχει μετακομίσει χρόνια πολλά. Με τους αγώνες μας για τον αρχαιολογικό χώρο απέκτησε το πατρικό του αξία που ούτε και θα μπορούσε να το φανταστεί. Θυμηθείτε τα « Δεν θα επιτρέψω να γίνει το Διοικητήριο της Νομαρχίας , αλλά κατά λάθος είχε υπογράψει για να γίνει!!!!
Οι υπόλοιποι τοπικοί, ακόμα δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα της συνοικίας… Είναι κάτω από τον αστερισμό των Oscars!!! Πρέπει να ευχαριστήσουν συγγενείς και φίλους για την ανέλπιστη επιτυχία τους.. Ξέρεις τι είναι να είσαι δεύτερος, να σε έχει μαυρίσει μια ολόκληρη κοινότητα και να βρίσκεσαι στην ίδια θέση με 29 φίλους!
Καταποντίστηκαν στην 4η κοινότητα και πρέπει να μας τιμωρήσουν. Θα μπορέσουν? Θα τους αφήσουμε?

Ανώνυμος είπε...

Οι εφιάλτες δεν αντιδρούν...υπακούουν στα άσχημα όνειρα των άλλων.
Τους γνωρίσαμε, τους γνωρίζουμε εμείς της 4ης κοινότητας και τους τιμωρήσαμε.