5.26.2014

Οι Αθηναίοι ψήφισαν για την Αθήνα

ΔΗΛΩΣΗ Γιώργου Καμίνη, δημάρχου Αθηναίων 

Πολίτες της Αθήνας, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.
Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι ακόμη πιο αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της πόλης.
Για το μέλλον της Αθήνας. Οι Αθηναίοι ψήφισαν για την Αθήνα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους - μα όλους - τους πολίτες της πρωτεύουσας γιατί έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό.

Υπερασπίστηκαν μία πόλη δημοκρατική, μία πρωτεύουσα ευρωπαϊκή, που ορίζει η ίδια το μέλλον της.
Χάρηκα γιατί στην αντιπαράθεση αυτή γνώρισα έναν νέο άνθρωπο τον οποίο καλωσορίζω στο δημοτικό συμβούλιο. Έχω τη βεβαιότητα ότι με τον κ. Σακελλαρίδη αλλά και το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα έχουμε μια αποδοτική συνεργασία.
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Με την ψήφο σας δείξατε σήμερα ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος. Ένας δρόμος ενότητας, δουλειάς και δημιουργίας.

Σας ευχαριστώ όλους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω ποιοι σύμβουλοι εκλέγονται στο δήμο Αθήνας αλλά ο κ.Καμίνης αυτή τη φορά ας κοιτάξει δυο φορές ποιούς έχει δίπλα του. Η κυρία του 4ου διαμερίσματος που το εγκατέλειψε για το κέντρο του δήμου, συνεχίζει να ψεύδεται, να παραπλανεί και να υβρίζει.
Αντί για λίγη τσίπα τολμά να ζητάει και τα ρέστα. Δυστυχώς για αυτή την "κυρία" πολλοί ήταν παρόντες και κατέγραφαν τα όσα συνέβησαν στην αντιφασιστική διαδήλωση στα Σεπόλια. Ίσως μέσα στην οργή της να μη θυμάται πως ούρλιαζε "λές βλακείες" στους διαδηλωτές ή πως η παρατρεχάμενή της ούρλιαζε επίσης "δεν έχετε αρ@#$%^&α", προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες για τη συμπεριφορά τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία του 4ου συμπεριφέρεται με αήθη τρόπο σε κατοίκους και πολίτες της περιοχής μας. Οι κάτοικοι τη γνωρίζουν. Ο δήμαρχος Καμίνης το ξέρει;

Μ.Α

Ανώνυμος είπε...

Στο 4ο διαμέρισμα οι κάτοικοι αποδοκίμασαν την πολιτική Καμίνη και ειδικά του διαμερίσματος που άφησε στην τύχη του την ιστορική περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνα.
Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι πως η πρώην πρόεδρος του διαμερίσματος τολμά να ειρωνεύεται γυναίκες, τις γυναίκες της Λαϊκής Συνέλευσης που οργάνωσαν και μετείχαν στην αντιφασιστική του Κολωνού. Η κυρία με τη γνωστή χρυσαυγίτική τακτική της, υστερικιά και ψεύτρα, τολμά να ειρωνευτεί τις γυναίκες. Και να σκεφθεί κανείς ότι έλεγε πως ανήκει σε ένα κόμμα που έβγαλε τη Μελίνα Μερκούρη.. Αίσχος της.

Μαρία, μέλος Γενικής Συνέλευσης Σεπολίων, Κολωνού, Ακαδημίας Πλάτωνα

Ανώνυμος είπε...

Έχει τεράστια ευθύνη ο δήμαρχος για την ανάρμοστη συμπεριφορά των συμβούλων του.
Έχει τεράστια ευθύνη ο δήμαρχος για το επίπεδο των συμβούλων του.
Έχει τεράστια ευθύνη ο δήμαρχος για την φανατική πρόεδρο της 4ης κοινότητας που για άλλη μια φορά εξόργισε τους κατοίκους της περιοχής που φώναζαν ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.
Έχει τεράστια ευθύνη ο δήμαρχος να μάθει , πώς χρησιμοποιήθηκαν οι ηλικιωμένοι της λέσχης φιλίας στην οδό Αίμωνος..
Τους χαρακτηρισμούς της, που συνεχίζει να εκτοξεύει μέσα από τα site του δήμου, που δεν είναι δικά της, τους της επιστρέφουμε , γιατί απλά ,στα όσα χρόνια βρέθηκε στα γραφεία της κοινότητας κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά, απεδείχθη πολύ «μικρή» για αυτήν την θέση, για την οποία πληρώθηκε περισσότερα από ότι προσέφερε…
Αλήθεια, θα μυξοκλαίει πάλι στο δημοτικό συμβούλιο όταν θα χρειαστεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά της….????
Όμηρος Συμένης.

Γεωργία είπε...

Θα πρότεινα στην πρώην και "μικρή"πριν και εάν βρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, να διαβάσει το βιβλίο του Θανάση Σκρουμπέλου " ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ"και αν δεν το καταλάβει, ευκαιρία να τον ρωτήσει ,εκεί στο δημοτικό συμβούλιο που θα είναι και αυτός, όπως και άλλοι νέοι σύμβουλοι που έχουν να προσφέρουν πολλά για να ανοίξουν κάτι οπισθοδρομικά μαύρα μυαλά...