5.23.2014

Η Ν.Δ στέλνει μηνύματα στήριξης Καμίνη!

Δυο μέρες πριν τις εκλογές και άνθρωποι της Ν.Δ υπό τον τίτλο "Αυτοδιοικητικού Ινστιτούτου"(!), τηλεφωνούν και στέλνουν μηνύματα για να στηριχθεί ο Γ.Καμίνης.
Ένας φίλος λοιπόν έκανε το βήμα και πήρε στο τηλέφωνο 6946926402 για να μάθει ποιοί είναι.
Του απάντησαν πως είναι από τη ΝΔ. Οτι  τηλεφώνησαν για να του συστήσουν να ψηφίσει Καμίνη ενάντια στη κομματική υποψηφιότητα του Σύριζα!
 Σε ερώτηση από ποιον επιχορηγούνται, είπε ότι δεν επιχορηγούνται, αλλά ότι κάνουν έρευνες κλπ....
Η τηλεφωνήρια δε  κάνει ότι της είπαν, να παίρνει τηλεφωνα και να λέει το ποιηματάκι, της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Καμίνη.
Τον οποίο στηρίζουν όλα τα μνημονιακά κόμματα, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΔΗΜΑΡ, μαζί και οι Χρυσαυγίτες. Τόσο ανεξάρτητος είναι...


1 σχόλιο:

Γεωργία είπε...

Ο πρώτος από τους τρείς μετά την Μπακογιάννη, Κακλαμάνη , χειρότερους δημάρχους που απέκτησε ποτέ η Αθήνα. Ο δήμαρχος που δυστυχώς συνέπεσε με την χειρότερη εποχή μετά τον πόλεμο για την χώρα.
Κάποια στιγμή , οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράψουν για την παρουσία του με τα πιο μαύρα γράμματα για την ιστορία των δημάρχων της Αθήνας.
Ο μνημονιακός, ο υπάκουος, ο εχθρός των Αθηναίων άλλα όχι των ΜΚΟ και φουσκοεπενδυτών αφού δεν δίστασε να παραχωρήσει κάθε δημόσιο χώρο σε ιδιώτες στο βωμό του κέρδους .
Το ακούμε στα φιλικά του ΜΜΕ να διατυμπανίζει για το συμμάζεμα των οικονομικών του Δήμου αλλά δεν μιλάει ότι το νοικοκύρεμα των οικονομικών με απολύσεις και κλείσιμο δημοτικών υπηρεσιών που οι δημότες είχαν το δικαίώμα να απολαμβάνουν αφού πλήρωναν πλήρωναν πλήρωναν…
Ο απολίτιστος αφού κατάργησε και διέλυσε τα μουσικά σύνολα και τις φιλαρμονικές αφού δεν τις χρειαζόταν για τις φιέστες του με την συνδρομή μάλιστα χορηγών.
Όσοι και αν 58 , ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΕΛΙΑ τον υποστηρίξουν , όλοι οι Αθηναίοι γνωρίζουν ότι ο Καμίνης , ο χειρότερος δήμαρχος της μεταπολεμικής Ελλάδας, ήταν ο χειρότερος και κακός ένοικος του Δημαρχιακού ιστορικού μεγάρου της πλατείας Κοτζιάς, τον χάλασε η εξουσία και όπως λέει και ο σοφός ας πούμε λαός μας, που πρέπει όμως να το κάνει και πράξη , ότι χαλάει….πρέπει να πετιέται