4.09.2014

Περιοδεία Νίκου Σοφιανου στο Κολυμβητήριο Κολοκυνθούς

Πολιτική Ενημέρωση

--> ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Με τους εργαζόμενους του Δήμου στο κολυμβητήριο Κολοκυνθούς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Πλάτωνος συζήτησε ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια περιοδείας του την Τρίτη το απόγευμα.

Σε δήλωσή του τόνισε:

«Τριάντα σελίδες είναι ο τιμοκατάλογος για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου από τα σωματεία και τους δημότες. Είναι πρόκληση η χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων να γίνεται επί πληρωμή.

Είναι πρόκληση και αποκλειστική ευθύνη του Δήμου ότι παραμένουν απλήρωτες για 4 μήνες εργαζόμενες των 280 ευρώ στα κολυμβητήρια που εργάζονται μέσω του προγράμματος της ΓΓ Αθλητισμού, ενώ η ομηρία των συμβασιούχων συνεχίζεται με το δήμαρχο να ασκεί έφεση εναντίον των εργαζομένων του. Οι θέσεις, οι παρεμβάσεις και η δράση μας αποτελούν εγγύηση για τους εργαζόμενους και κριτήριο ψήφου».

ΑΘΗΝΑ 9/4/2014 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ



4 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Δυστυχώς , ο κος Σοφιανός, και κατ΄επέκταση το ΚΚΕ , δεν έχει ασχοληθεί και πολύ...(έως καθόλου ) με την συνοικία..Δεν μας έχει πει τις θέσεις του για το εμπορικό κέντρο στο έμπα της πόλης, που θα επιδεινώσει την κατάσταση των μικρομάγαζων των γύρω περιοχών, που θα οδηγήσει σε ανεργία πολλούς άλλους (και ας υπόσχεται ο φουσκοεπενδυτής 1600!!!!θέσεις εργασίας και πολλά βραχιολάκια στους κατοίκους!!!
Γενικά από την αρχή των αγώνων των κατοίκων, το ΚΚΕ κράτησε μια ουδέτερη στάση, που πολλούς από εμάς μας έχει προβληματίσει..Καιρός είναι να μας δώσει εξηγήσεις...
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ έπρεπε να μπείτε μπροστά και όχι να αφήσετε την Επιτροπή Κατοίκων και τους κατοίκους να σηκώσουν τόσο μεγάλο βάρος.
Αν και νομίζω ότι περισσότερο θορυβήθηκαν από τους απλούς παρά από τους " μάχιμους"

Ανώνυμος είπε...

Από το γραφείο τύπου του ΚΚΕ , όταν βγάζουν ανακοινώσεις , ας κοιτάξουν και τα αρχεία τους , αν έχουν ασχοληθεί με την γειτονιά της Ακαδημίας Πλάτωνα...
Τι έχουν κάνει αυτοί, που δεν έκανε ο Καμίνης...
Αφήσανε τον Καμίνη να κάνει ότι θέλει,μιλιά για τα αίσχη του και το ξεπούλημα της συνοικίας...
Μας απογοητεύσατε...

Ανώνυμος είπε...

Tα παραπονα σας στο συριζα που ψηφισατε.Το ΚΚΕ εχει ξεκαθαρη θεση για το εμπορικο κεντρο οπως και για ολους τους δημοσιους χωρους που δινονται πεσκεσι στο κεφαλαιο.

κοκκινος μπιθουλας

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Μπίθουλα , μήπως ζεις αλλού και δεν γνωρίζεις ότι δήμαρχος της Αθήνας είναι ο Καμίνης , "ανεξάρτητος " ΝΔ..ΠΑΣΟΚ..ΔΗΜΑΡ..??? αλλά ναι εύκολη η καραμέλα ότι για όλα φταίει ο Σύριζα,και γενικά όλοι εμείς οι απλοί κάτοικοι.
Παραμορφωτικά γυαλιά που σας εμποδίζουν να δείτε πέρα από την μύτη σας.Το ΚΚΕ το έχουμε δει στις εκδηλώσεις μας να πουλά τις εφημερίδες του, αλλά δεν το είδαμε να παρίσταται κανένας εκπρόσωπός του σε καμιά από αυτές...Ο Σοφιανός το απέδειξε , δεν είπε κουβέντα...
Το τι πιστεύει ο καθένας από τους κατοίκους είναι δικαίωμα του, ο στόχος μας όμως είναι κοινός και ένας , και το ΚΚΕ τόσα χρόνια δεν τον λαμβάνει υπόψη του..Το MALL κάνει τζίζ για το ΚΚΕ στο Περιστέρι, Κολωνό, Σεπόλια, Ακαδημία Πλάτωνα.
Ξεκινήσατε από το κολυμβητήριο..κάτι είναι και αυτό.