4.24.2013

« Θα σε αλείψω με μέλι για να σε γιάνω εγώ που σε έκαψα»


της Γεωργίας Ξάνθη

Η « αγία απλότητα του » όμως πιστώνεται τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς  σε ένα  Δημοτικό συμβούλιο , χαρακτηρισμούς  που ειπώθηκαν αβασάνιστα ,αβίαστα ,  με αυταρχισμό , και που τους  μας φόρτωσε εκείνη  , που αποθεώνει το έργο του.
Έργο που δεν το βρήκε  ,  αλλά  με την άδεια του θα  κατασκευαστεί  για να στοιχειώνει την Αθήνα μας . Ποιος; Αυτός που μίλαγε για ελεύθερους χώρους , για χώρους πρασίνου και για μια Αθήνα που να αναβαθμίζει την ζωή των κατοίκων Αθηναίων. Και όλα μείνανε στα χαρτιά και στα λόγια. Βρεθήκαμε στο στόχαστρο της Προέδρου της 4ης κοινότητας  με  απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς  και κατηγορίες απαράδεκτες,  που δεν έπρεπε ούτε για  αστείο  να ξεστομίζονται ,  πόσο μάλλον να υιοθετούνται από ένα δήμαρχο Αθηναίων για μια γειτονιά της Αθήνας.
Βρεθήκαμε στο στόχαστρο  επειδή  δεν  υπερασπιζόμαστε έργα  επενδυτών  που θα γίνουν ακόμα  πιο  άγρια  και  θα χρειασθεί να υπερασπισθούν  και  να περάσουν (πάντα με... κόπο ψυχής)  σύμβουλοι του στην κοινότητα  και δημοτικοί του  σύμβουλοι.
Και αυτά δεν ξεχνιούνται για να συγχωρεθούν ,  απλά διαφημίζονται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευγενικοί είσαστε μετά από τέτοιο στόλισμα που σας έκανε.....