7.12.2011

Στο ΕΣΠΑ η Ακαδημία Πλάτωνος για εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις πολιτισμού και εκπαίδευσης γύρω από την Ακαδημία Πλάτωνος, εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ από το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος , "Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση" 2007-2013. Η πρόσκληση αφορά την υποβολή προτάσεων για τις πράξεις, "Ακαδημία Πλάτωνος-Ανάπτυξη της Γνώσης και καινοτόμων ιδεών" και Ακαδημία Πλάτωνος-Η Πολιτεία και ο Πολίτης". 
 
Αναλυτικά η ανοικτή πρόκληση έχει ως εξής: 
 
 
Ανοιχτή Πρόσκληση (Α.Π. 11876/06-7-2011) για υποβολή προτάσεων για τις  Πράξεις: 1. « Ακαδημία Πλάτωνος – Ανάπτυξη της Γνώσης και καινοτόμων ιδεών» στο πλαίσιο του Άξονα  Προτεραιότητας  2 και 2. « Ακαδημία Πλάτωνος – Η Πολιτεία και ο Πολίτης» στο πλαίσιο του Άξονα  Προτεραιότητας 8 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» 2007-2013.
Καλούνται τα :
ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ, που εποπτεύονται από το ΥΠΔΒΜΘ, είτε αυτοτελώς ή σε σύμπραξη μεταξύ τους, ή/και σε σύμπραξη με ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικά που δραστηριοποιούνται στην Εκπαίδευση & στον Πολιτισμό, να υποβάλουν προτάσεις για την κατηγορία πράξεων «Δράσεις για τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση» για τις  Πράξεις: 1. « Ακαδημία Πλάτωνος – Ανάπτυξη της Γνώσης και καινοτόμων ιδεών» στο πλαίσιο του Άξονα  Προτεραιότητας  2 και 2. « Ακαδημία Πλάτωνος – Η Πολιτεία και ο Πολίτης» στο πλαίσιο του Άξονα  Προτεραιότητας  8 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» 2007-2013.
Τα συνοδευτικά αρχεία της Πρόσκλησης (σε .zip μορφή)

Δεν υπάρχουν σχόλια: