3.29.2011

Σκουπίδια του δήμου έξω από τα σχολεία!

Ποιος καταλαμβάνει με σκουπίδια το πεζοδρόμιο ανάμεσα 3 δημοτικά σχολεία και 1 νηπιαγωγείο. Μα ο δήμος Αθηναίων, όπως προκύπτει από τις πράσινες σακούλες που βρίσκονται ση γωνία Αίμωνος και Ευκλείδου, ανάμεσα στις 2 Λακωνικές Σχολές , το 60ο δημοτικό και το 130ο νηπιαγωγείο. Οι οδοκαθαριστές του δήμου πέρασαν και συγκέντρωσαν τα πεταμένα, μακριά από τους κάδους σκουπίδια.

Όμως, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες , οι πράσινες σακούλες με το κουρεμένο γκαζόν, με το σήμα του Δήμου Αθηναίων, και την "ταυτότητα" της διεύθυνσης Πρασίνου και Κηποτεχνίας" είναι στο πεζοδρόμιο, μαζί με τα δύο κόντρα πλακέ που πέταξε ένας γενναίος συμπολίτης μας.



Είναι θλιβερό η δημοτική αρχή να αντιμετωπίζει με τέτοιο τρόπο τα σχολεία όπου πηγαίνουν εκατοντάδες μαθητές, μαζεύοντας τα μετά από πολλές μέρες. Αλλά να είναι και ο ίδιος που ρυπαίνει είναι εξωφρενικό.


(Οι διαμερισματικοί σύμβουλοι που είναι;)

1 σχόλιο:

Γεωργία είπε...

Εποχή θλίψης , ενώ μαζί με την φτώχεια που απλώνεται γύρω μας , πληθαίνουν για πολλοστή φορά και τα σκουπίδια. Με φόντο τα σκουπίδια ίσως φαίνεται πιο όμορφη η γειτονιά μας στα μάτια των ειδικών συμβούλων του 4ου, συμπαθείς μεν ,αλλά στην γειτονιά μας , αν και μας επέβαλαν να ζούμε με την προοπτική του λιγότερου ,εμείς βγάζουμε την γλώσσα σε ολους ,τους συμπαθείς,το ξανατονίζω ,συμβούλους του διαμερίσματός μας ,που φαίνονται λίγοι και μικροί αφού δεν μπορούν να αξιώσουν την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών , ειδικά των ευαίσθητων οικοδομικών 4αγωνων.Εκτός αν νομίζουν ότι εχουν να κάνουν με κατσαρίδες.
Δεν ξέρω, εκτός απ' τον εαυτόν τους, ποιον άλλον μπορούν να δουλεύουν πλέον οι πρώην που έγιναν νυν. Είκοσι χρόνια παίζεται αυτό το παιχνίδι. Τα επόμενα μάλλον μερικοί θα το καταλάβουν.