3.24.2010

Σήμερα η συγκέντρωση-διαδήλωση στην Ακαδημία Πλάτωνος


Η θετική εξέλιξη για την Ακαδημία Πλάτωνα μετά την υπογραφή της υπουργού Πολιτισμού δεν μας εφησυχάζει. Αντιθέτως. Το ότι παγώνει η καταστροφή δεν σημαίνει ότι προχωρά η Ανάπλαση. Η Ακαδημία Πλάτωνα οφείλει να σώσει το Αρχαιολογικό Άλσος, η περιοχή πρέπει με συγκεκριμένα μέτρα να προχωρήσει στην Ανάπλαση της. Σήμερα διαδηλώνουμε και απαιτούμε. Στις 6.00 το απόγευμα στην πλατεία Πλάτωνα. Θα είμαστε όλοι εκεί.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ 5 ΑΠΟ ΣΑΣ ΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΜΟΚΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

ο ανωνυμος εχει δικιο γιατι δεν ειπωθηκε τιποτα για το παγωμα? ο παντελης ο οικονομου τι ειπε? γιατι κατι καλο το κρυβετε και λετε οτι σας βολευει σαν χωρο πολιτικο ?αυτα τα περι επιτροπων σε αλλους κρετινοι δεν ειμαστε

Μιχαηλ

Ανώνυμος είπε...

Η πολυθρόνα σας πρέπει να σας κάνει πολύ μάγκες. Λοιπόν βγάλτε τα κομματοσκυλογυαλιά σας και δειτε λίγο το Blog. Που δεν είστε κρετίνοι.

άχρηστα πλάσματα...

Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

H KΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΟΧΙ;ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ; ΠΟΥ ΤΟΧΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ;

ΛΑΖΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κι εγω το ακουσα ολοκαθαρα για το παγωμα..επισης εκτός απο την πρωτη κυρια το ανεφερε και ο βουλευτης που μιλησε...Γι'αυτο όταν τα ματια ΣΑΣ τα εχετε κλειστά ανοιξτε τουλάχιστον τα αυτια σας...ΕΛΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Συμπολίτες και πολίτες, ψυχραιμία. Το γεγονός ότι έγινε το "πάγωμα" εμάς τους κατοίκους από μόνο του δεν λέει κάτι. Η επιτροπή εξυπηρετεί μόνο ένα. Το όραμα να μην παραδοθεί αυτή η περιοχή στα εργολαβικά συμφέροντα που θα την καταστρέψουν με μπετόν. Όλα τα άλλα, αριστεροί, δεξιοί και αναρχικοί, και λοιπές δυνάμεις. Όλα καλά είναι.
Ένα έχει σημασία. Η φωνή που πρέπει να είναι δυνατή, γιατί χωρίς φωνή, το πάγωμα θα μείνει πάγωμα, θα περάσει ο καιρός, η υποβάθμιση θα μείνει και μετά? Τα μπετά θα ξανάρθουν.
Η Ακαδημία Πλάτωνος πρέπει να πιέσει για να γίνει η Πράσινη Κουκίδα στο χάρτη της Αθήνας. Με ελεύθερους χώρους, σχολεία, χώρους αθλητισμού, πεζόδρομους. ΖΩΗ. Για αυτό οι διαδηλώσεις αξίζουν. Θυμίζουν σε όλους, θεσμικούς και μη θεσμικούς, πως οι κάτοικοι δεν είναι κουτορνίθια που θα μείνουν στον καναπέ τους.
Ψυχραιμία λοιπόν και τα άλλα στο δρόμο.

Μ.Π.

Ανώνυμος είπε...

http://news.google.gr/news/section?pz=1&cf=all&q=%CE%91%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1+%CE%A0%CE%BB%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%82&ict=ln



Reds: Δεν υπάρχει απόφαση σχετικά με τις οικοδομικές άδειες στην Ακαδημία Πλάτωνος

Ημ/νία: 19:26 - 24 Μαρ 2010


Καμία απόφαση εγκεκριμένη από την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ και δημοσιευμένη στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, δεν υπάρχει σχετικά με την αναστολή των οικοδομικών αδειών στην περιοχή Ακαδημίας Πλάτωνος, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Reds. Η εταιρείας ανέφερε ότι σε περίπτωση που υπάρχει αλλαγή απόφασης του ΥΠΕΚΑ, θα προβεί σε άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ως οφείλει σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 1 του αρθρ. 6 του Ν.3340/2005

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοπός των διαδηλώσεων και των ανθρώπων που διαμαρτύρονται είναι να ακουστει η φωνή όλων ετσι ωστε να μπορέσουμε επιτέλους να ζήσουμε και μεις και τα παιδιά μας καλύτερα.
Ψυχραιμία λοιπόν
Αγγελος

Ανώνυμος είπε...

ο λαζαρος δεν ξερει ουτε το ονομα της γυναικας που μιλησε πρωτη και μετα μιλαει για ενημερωση ......ρε κανε μας την χαρη μλογκατζη της βλακειας ,αλλο ενοουν οι συντροφοι,και εσυ δημητρη τις καρεκλες σε αλλους οχι στον αντιεξουσιαστικο χωρο που εχει πληρωσει με ζωες τον πολεμο ....

koskit69 είπε...

ΟΣΟΙ "ΤΥΦΛΟΙ" ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΩ ΤΟ ΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Και επίσημα η αναστολή έκδοσης αδειών". ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΥ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΤΡΕΛΛΑ!!!
Κώστας Κίτσιος.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ πολύ τις όσες προσπάθειες που γίνονται απο τους κατοίκους της περιοχής για να διαφυλάξουν την κληρονομιά μας από κάποιους ....ας μην γίνονται αντικείμενο πολιτικης εκμετάλευσης γιατί δεν εχουν καμία βάση και ο κύριος στόχος όλων είναι η ανάπλαση της περιοχής μας και η καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η κυρία που άνοιξε χθές την ομιλία στην συγκεντρωση ήταν ξεκάρη και μίλησε ανοικτά για την αναστολή των οικοδομικών αδειών.
και όπως αναφέρει και κ κίτσιος υπήρχε αναρτηση στο blog με τίτλο "Και επίσημα η αναστολή έκδοσης αδειών"
Ας μην προσπαθούνε λοιπόν κάποιοι εσκεμένα να δημιουργούν προβλήματα και αναστάτωση εκεί που δεν υπάρχει επειδή τους βολεύει.
Με εκτίμηση στις προσπάθειες που κάνουν οι κάτοικοι της περιοχής για την διάσωση της και τους ευχαριστώ πολύ
Ενας κάτοικος

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Ας σκεφτούμε μόνο πως ΑΝ το πρώτο πανεπιστήμιο του κόσμου βρισκόταν σε κάποια αλλη ευρωπαική πρωτευουσα θα είχε τη θέση που του άξιζε και δεν θα ήταν στην κατάσταση που είναι σήμερα στην Ελλάδα.

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Ανώνυμος 9.40, αντί να ασχολείστε με το πόσο θετική είναι η είδηση για το πάγωμα των οικοδομικών εργασιών (είναι ένα πρώτο βήμα - κακά τα ψέματα), εσείς ασχολείστε με μικροπολιτικά, κοντόφθαλμα. Δείτε λίγο πιο πέρα από τη μύτη σας, δείτε την απόφαση αυτή στις πραγματικές της διαστάσεις: μια καλή αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ
Δυστυχώς όμως πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι που σκοπό τους εχουν μόνο να δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.
Ολοι μαζί ενωμενοι θα τα καταφέρουμε
Χριστίνα