10.15.2008

Λεπτομέρειες ...

---Χθες το βράδυ , περίπου στη μία, ένα συνεργείο, έβαψε - μετά από ενάμιση μήνα- τις δύο διαβάσεις μπροστά από το δημόσιο σχολείο στην Αίμωνος. Το "έργο" βέβαια καθώς γίνεται με λευκό χρώμα, γρήγορα ξεθωριάζει, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την αντίληψη της διοίκησης. Κανονικά θα έπρεπε οι δύο διαβάσεις να είναι βαμμένες με κίτρινο φοσφωρίζον χρώμα σε κόκκινο πλαίσιο.

---Εδώ και μέρες οι μπουλντόζες έχουν σταματήσει, στο οικόπεδο της Νομαρχίας. Σε τι οφείλεται άραγε αυτή η παύση;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Εγιναν αντιληπτοί απο όλη την γειτονιά.Οι διαβάσεις βάφονται μια φορά το χρόνο,υποτίθεται, για να διευκολύνουν τούς μικρούς μαθητές. Πρόχειρες διαβάσεις για τα μάτια του κόσμου .Νομίζουν οτι έτσι θα δικαιολογίσουν την αδιαφορία τους σε μικρούς και μεγάλους μιάς ολόκληρης περιοχής.Το πόσο ενδιαφέρονται θα φανεί εάν σταματήσει το έργο-αίσχος που ετοιμάζονται να μας επιβάλλουν με την κατασκευή των κτηρίων-τεράτων των υπηρεσιών της Νομαρχίας.

jeta είπε...

Ο Νομάρχης της Αθήνας εκανε το πρωί δηλώσεις σε εκπομπή του ΣΚΑΙ για την προσπάθεια που κάνει η Νομαρχία της Αθήνας καθώς επίσης ανακοίνωσε και την δημιουργία !!!!!οργανισμού που θα συντονίσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών και την υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας!!!!!!!
Πρότεινε επίσης η νομαρχία να τεθεί επικεφαλής των φορέων!!!!! καθώς όπως είπε, η κεντρική διοίκηση δεν βοηθά στην επίλυση του προβλήματος, το οποίο χαρακτήρισε "υγειονομική βόμβα και βόμβα δημόσιας ασφαλείας".
Για την ακόμη χειρότερη υποβάθμιση πού επιχειρείται για την ιστορική περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.
Οσο εύκολο ήταν να ξεκινήσουν(μυστικά) το εργο-τερατούργημα ακόμα πιο εύκολη είναι η απόφαση της παύσης του.
Εμείς έχουμε υπομονή και περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση στον αγώνα μας.Χρειάζεται αγώνας για να άλλάξουν τα καθυστερημένα μυαλά των υπευθύνων.
Πλησιάζει ο καιρός να πάνε σπίτια τους.Ας προσπαθήσουμε όλοι για αυτό.