1.01.2016

Συνολικά 26 άστεγοι κοιμήθηκαν στην 4η Κοινότητα και το Υπνωτήριο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δήμου Αθηναίων
Κατά τη χθεσινή 2η ημέρα που ισχύουν τα έκτακτα μέτρα του δήμου Αθηναίων για την προστασία ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού από την κακοκαιρία, είκοσι τρείς (23) πολίτες διανυκτέρευσαν στον θερμαινόμενο χώρο της 4ηςΔημοτικής Κοινότητας, στον Κολωνό, ενώ άλλοι τρείς (3) συμπολίτες μας κατέφυγαν στο Υπνωτήριο Αστέγων που λειτουργεί ο δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με εθελοντικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις, στην οδό Αλικαρνασσού.


Συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και των συνεργαζόμενων φορέων συνεχίζουν τις επιτόπιες παρεμβάσεις για τη φροντίδα και την ενημέρωση αστέγων σε δεκάδες σημεία της πόλης. Μέσω του τετραψήφιου αριθμού 1595, υποδείχθηκαν σαρανταέξι (46) περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, στις οποίες ανταποκρίθηκε είτε η κοινωνική υπηρεσία του δήμου Αθηναίων, είτε οι συνεργαζόμενοι φορείς και εθελοντικές οργανώσεις.
                                             
Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη ημέρα των εκτάκτων μέτρων, δεκαέξι (16) πολίτες διανυκτέρευσαν στον θερμαινόμενο χώρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και δύο (2) συμπολίτες μας κατέφυγαν στο Υπνωτήριο Αστέγων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: