12.28.2015

Ζητείται ενισχύση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα

Το ΚΙΦΒ ζητάει την συμβολή όσων μπορούν να συμβάλουν οικονομικά, για την αγορά σιλικόνης προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του φθαρμένου υλικού στο δεξί  πόδι νεαρής κοπέλας, το οποίο έχει χάσει εξ' ολοκλήρου από το γόνατο και κάτω σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η κοπέλα δεν έχει πόρους ούτε κανένα συγγενή για να βοηθήσει οικονομικά. Γι’ αυτό θεωρήσαμε χρέος του ΚΙΦΒ να αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία. Η εταιρία για την αντικατάσταση της κατεστραμμένης σιλικόνης ζήτησε 500 ευρώ.


Το ΚΙΦΒ παρακαλεί, σε πρώτη φάση, όσους τυχόν προσφερθούν να βοηθήσουν, πριν στείλουν χρήματα, να μας γνωρίσουν αρχικά το ποσό, το οποίο προτίθενται να διαθέσουν, ώστε τελικά το συνολικό ποσό να μη υπερβεί τα 500 ευρώ. Όταν μας δηλωθούν με mail οι προσφορές των συναγωνιστών, θα κατανέμουμε ανάλογα τις προσφορές και θα σας κοινοποιήσουμε τον λογαριασμό τραπέζης της εταιρίας, στον οποίο θα μπορείτε να εμβάσετε την ανάλογη συνεισφορά σας απευθείας.

Παρακαλούμε όποιος τυχόν γνωρίζει ή σχετίζεται με εταιρίες κατασκευής τεχνιτών μελών, οι οποίες θα μπορούσαν να προσφέρουν μια καλλίτερη τιμή για την σιλικόνη και την τοποθέτησή της στο γόνατο του τεχνικού μέλους, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε                                  

ΚΙΦΒ                                                               Βύρωνας 25.12.201    

Δεν υπάρχουν σχόλια: