4.29.2014

Δύο επικίνδυνες παιδικές χάρες στο Πάρκο! Το έργο Καμίνη φαίνεται

Η παιδική χαρά στην κεντρική είσοδο του Πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνος
Την περασμένη Κυριακή ένα μικρό παιδί 13 ετών έχασε τη ζωή του, σε ένα λούνα παρκ που λειτουργούσε χωρίς άδεια, στην περιοχή του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού. Με αυτόν τον τραγικό τρόπο επανέρχεται το ζήτημα των παιδικών χαρών, των παιδότοπων και των λούνα παρκ.


Στη δική μας περίπτωση, στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, υπάρχουν δύο παιδικές χαρές. Μια η οποία είναι πλήρως εγκαταλελειμμένη και απολύτως επικίνδυνη στο βόρειο τμήμα του και μια που έγινε το 2002, επί δημαρχίας Μπακογιάννη και έχει επίσης αφεθεί στην τύχη της.

 Δημοσιεύουμε, εκ νέου, τις φωτογραφίες και καλούμε το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, να αναλάβει τις ευθύνες του, καθώς επί 4 χρόνια δεν κατάφεραν οι υπηρεσίες του δήμου να κάνουν ούτε μια επιδιόρθωση στα σπασμένα παιδικά παιχνίδια.





1 σχόλιο:

Γεωργία είπε...

Κατά την διάρκεια της θητείας του Καμίνη το 4ο διαμέρισμα (και όχι μόνο ) δεν ασχολήθηκε καθόλου με την συντήρηση των παιδικών χαρών, των αθλητικών κέντρων..Τα άφησαν και ρήμαξαν , έχοντας βάλει στόχο να δοθούν σε ιδιωτικές εταιρείες η συντήρηση και η οργάνωση.
Εξαφανισμένος, δεν έχει ιδέα για τα προβλήματα της περιοχής, αμφιβάλλω και γνωρίζει οτιδήποτε αφού και οι υπεύθυνοι της κοινότητας δεν γνωρίζουν καθόλου την περιοχή.
Αφού για να ξεκινήσουν να διορθώνουν μια μπασκέτα μετά τον τραυματισμό του μικρού μαθητή της παιδικής χαράς που είναι στα πόδια τους ,( ακόμα στην μελέτη είναι ) μετά από 3,5 χρόνια και αυτό ως αντάλλαγμα της καλής διαγωγής της προέδρου για την υπογραφή της υπέρ της εταιρείας του επενδυτή,φανταστείτε τι γίνεται για να αγορασθούν ανταλλακτικά για εργαλεία κήπων, βίδες για εργαλεία,και ανταλλακτικά αυτοκινήτων.Κατά τα άλλα έχει πλεόνασμα από τις απολύσεις, ίσως και να κάνει και νέες τώρα, πριν βγάλει την απόφαση στο φως(για μετά τις εκλογές, γιατί περιμένει σταυρούς) του ΣΤΕ για τους απολυμένους οδοκαθαριστές.
Ταξιδάκια και προεκλογικά συμπόσια έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους προσκείμενους γλυφτες πρώην Πασόκους και νυν ανεξάρτητους της ΔΗΜΑΡ!!!!!