5.02.2013

Απόπειρα επίθεσης στον Γ. Καμίνη από ένοπλο βουλευτή της Χ.Α.


πηγή: www.kathimerini.gr

Απόπειρα επίθεσης σε βάρος του από τον «ένοπλο» βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή, κατήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μετά την πρωινή ματαίωση της «διανομής τροφίμων για Έλληνες» της Χ.Α. στο Σύνταγμα.

Προσπάθησε να χτυπήσει το δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη ο βουλευτής της Χρυσης Αυγής κ. Γιώργος Γερμένης. Σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο ίδιος ο δήμαρχος, ο βουλευτής εισήλθε στο φρουραρχείο την ώρα της διανομής αγαθών σε απόρους του δήμου Αθηναίων και προσπάθησε να τον χτυπήσει. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο επιτιθέμενος έφερε όπλο το οποίο μάλιστα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει.
Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον σταθμό Λαρίσης όπου μέλη του κόμματος μοίραζαν τρόφιμα μετα την ακύρωση του συσσιτίου στο Σύνταγμα. Αναφερόμενος στα πρωινά επεισόδια στο Σύνταγμα, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι «η πλατεία Συντάγματος έχει μια μεγάλη συμβολή αξία για τη δημοκρατία. Το είχα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψω διανομή αγαθών, σύσσιτια κλπ.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: