2.11.2016

Συνεχίζουμε εναντίον του ασφαλιστικού εκτρώματος

Η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Σεπολίων - Ακ.Πλάτωνα, στην τακτική συνάντηση μελών της στις 10/2, συζήτησε τις εξελίξεις σε σχέση με το σχέδιο - έκτρωμα της κυβέρνησης για την ασφάλιση και τις κινητοποιήσεις ενάντιά του.
Σαν κομμάτι της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας που θα δει τα δικαιώματα στην κοινωνική ασφάλιση, τα κατακτημένα με αγώνες μισού αιώνα, να κατεδαφίζονται προς όφελος του κεφαλαίου σε κάθε τομέα παραγωγής, όπως επιτάσσουν οι πολιτικές ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ, θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας με μεγαλύτερη ένταση. Σε συντονισμό με κάθε ταξική πρωτοβουλία σωματείων και άλλων συλλογικοτήτων στις γειτονιές μας και στην Αθήνα,
αποκρούουμε τις κυβερνητικές τακτικές του "κοινωνικού αυτοματισμού" και της διάσπασης, την αχρεία παραπληροφόρηση των μνημονιακών ΜΜΕ
συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα για :
να αποσυρθεί τώρα το κυβερνητικό σχέδιο
να επιστραφούν στα ασφαλιστικά ταμεία τα κλεμμένα από τις τράπεζες, τους εργοδότες και το κράτος
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ, ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Η Λαϊκή Συνέλευση αποφάσισε και καλεί όλες και όλους σε συμμετοχή στη συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων για συντονισμό, την Παρασκευή 12/2, στις 5 το απόγευμα στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου). Πορευόμαστε στο Σύνταγμα, στο σημείο συνάντησης του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής, Όθωνος & Αμαλίας.
σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο, το Σάββατο 13/2. Σημείο συνάντησης με το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής, στο Σύνταγμα, 12 το μεσημέρι, Όθωνος & Αμαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: