9.15.2015

‘’Ο Γκαλεάνο Ζει! Ζωγραφίζοντας έναν Ζαπατίστα δάσκαλο! ‘’

ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΝΕΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ"

Φίλες και φίλοι,
Σας περιμένουμε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους) για να παρακολουθήσουμε την Παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο
‘’Ο Γκαλεάνο Ζει! Ζωγραφίζοντας έναν Ζαπατίστα δάσκαλο! ‘’.
Το βίντεο είναι αφιερωμένο στον επαναστάτη Ζαπατίστα Δάσκαλο Γκαλεάνο και έχει ως στόχο να κάνει γνωστή την ιστορία δολοφονίας του ενώ παράλληλα καταγράφει την δημιουργία μια καταπληκτικής τοιχογραφίας στην περιοχή των Ζαπατίστας αφιερωμένη σε εκείνον.


Αυτό το δραματικό έργο τέχνης ζωγραφίστηκε φέτος από μια διεθνή ομάδα εθελοντών από 12 χώρες και τώρα βρίσκεται στους τοίχους του επαναχτισμένου σχολείου και κλινικής του Γκαλεάνο στην κοινότητα της La Realidad.
Σας προσκαλούμε όλες και όλους να καλέσετε φίλους από τη γειτονιά, την εργασία και το ευρύτερο περιβάλλον σας για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο και να συμμετέχετε σε ένα παγκόσμιο event που αφιερώνεται στη δικαιοσύνη, στην εκπάιδευση και την ειρήνη.
Μετά το τέλος της προβολής θα γευτούμε Μεξικάνικες λιχουδιές φτιαγμένες με αγάπη από την Νομαδική Κουζίνα του Καφενείου.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες http://www.schoolsforchiapas.org/blog/

Αν θέλετε να οργανώσετε αντίστοιχη προβολή στις 16/9 στην περιοχή σας μπορείτε να στείλετε e-mail στο rita@schoolsforchiapas.org και να δώσετε τα παρακάτω στοιχεία
1. Contact person name:
2. Email:
3. Phone:
4. Facebook address
5. Venue name:
6. Venue Address:
7. Event Time:

Δεν υπάρχουν σχόλια: