7.10.2015

Μας σερβίρουν δελτία παραγγελίας ως ...αποδείξεις, διάφοροι έξυπνοι στη γειτονιά

Δεν πάει άλλο. Η γειτονιά υποφέρει από τις πολιτικές της Μνημονιακής λιτότητας των πιστωτών, και ενώ βουλιάζει κι άλλο στη φτώχεια, υπάρχουν ορισμένα καταστήματα που δεν κόβουν αποδείξεις και μοιράζουν δελτία παραγγελίας στους χαχόλους. Αναφερόμαστε σε καταστήματα που έχουν σημαντικό τζίρο, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που δεν σταυρώνουν πελάτη και πεισματικά δεν κόβουν αποδείξεις. Είτε μοιράζουν δελτία παραγγελίας εξαπατώντας τους καταναλωτές, είτε λένε η ταμιακή μηχανή είναι χαλασμένη!


Δεν γίνεται λοιπόν να μας τρελαίνουν σε μειώσεις μισθών και συντάξεων και εκτεταμένη ανεργία και κάποιοι να μην  κόβουν αποδείξεις και να παρακρατούν το ΦΠΑ.

Να γίνουν όλα ηλεκτρονικά για να σταματήσει η απάτη που ευνοεί τους Γερμανούς και τους επιτρέπει με απειλές να ζητούν νέα μνημόνια.  Και μέχρι τότε ας γίνει και ένας έλεγχος από το ΣΔΟΕ.

Υ.Γ. Εχουμε στα χέρια μας το δελτίο παραγγελίας που μας σέρβιραν ως ...απόδειξη. Αν προκληθούμε θα το δημοσιεύσουμε.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τὸ στέλνεις κατ'εὐθείαν στὴν ἐφορία τῆς περιοχῆς καὶ στὰ κεντρικά καὶ σὲ μερικὰ παρακείμενα.

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος....Δεν έκοψες απόδειξη επειδή με θεωρείς "έμπιστο"πελάτη?
Κερασμένα και με το νόμο.....

Σωτήρης

Γεωργία είπε...

ΠΟΛ.1081/12.6.2009).......
οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που διαθέτουν στο κοινό οποιοδήποτε είδος τροφής ή ποτού (εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, ψητοπωλεία, καφετέριες, πιτσαρίες, μπαρ κλπ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ το Ελληνικό Σουβλακοπωλείον...... υποχρεούνται από 1.7.2009 να εκδίδουν αποδείξεις λιανικής πώλησης με κάθε σερβίρισμα, ενώ παράλληλα καταργείται η δυνατότητα να αντικαθίστανται οι αποδείξεις με δελτίο παραγγελίας σε κάθε στάδιο σερβιρίσματος.
Η ρύθμιση κρίθηκε αναγκαία, αφού αρκετοί ιδιοκτήτες τέτοιων καταστημάτων παρουσίαζαν ως νόμιμη απόδειξη τα δελτία παραγγελίας, με σκοπό τη παραπλάνηση των καταναλωτών και τη φοροδιαφυγή......

Μην παίζει κανείς με την νοημοσύνη μας ,με την μνήμη μας αλλά και την υπομονή μας....
Ποιος ξεχνά τον επιτυχημένο σουβλατζή στο Χαλάνδρι που επί έναν ολόκληρο χρόνο οι αποδείξεις που έδινε στους πελάτες του ήταν … μαϊμούδες!!!!!





Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛ.1081/12.6.2009 ήταν του Αντώνη Μπέζα ,προσωπική επιλογή του Κων.Καραμανλή αφού τον θεωρούσε αγωνιστή με ήθος και μεράκι.

Κατάστημα μην στενοχωρείς άλλο τον αρχηγό!

6o7o9o-chalandriou.blogspot.gr είπε...

Φιλε μου μαζί σου, στείλτε στο ΣΔΟΕ, ή άμα δεν γουστάρεις φασαρία τα πάω εγώ!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι.... γειτονιά ενωμένη στην αλληλεγγύη, ποτέ νικημένη σε πονηρούς ,νεόπλουτους υποτιθέμενους επιχειρηματίες...

Ξ....