5.01.2015

Κύριε, Καμίνη, τα παιδιά παίζουν πάνω στην αφύλακτη σιδηροκατασκευή! Θα ζητήσετε το λόγο από τον εργολάβο;

Ένα παιδί παίζει πάνω στην αφύλακτη σιδηροκατασκευή που προορίζεται να στεγάσει το Ψηφιακό Μουσείο. Ο Δήμος Αθηναίων προτίμησε να αδιαφορήσει και να μην ζητήσει από τον εργολάβο τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα προστασίας. Παρά τις οχλήσεις μας, η στάση παρέμεινε η ίδια από το δήμο Αθηναίων και τον εργολάβο. Από την Τετάρτη που τοποθετήθηκε η σιδηροκατασκευή, ο χώρος στον οποίο παίζουν παιδιά, παρέμεινε χωρίς περίφραξη, σε ένα έργο που θα κοστίσει, μέσω ΕΣΠΑ,  267 χιλιάδες ευρώ.

Οι ευθύνες όμως ανήκουν και στην 1η Εφορία Αρχαιοτήτων, καθώς το έργο γίνεται στο δικό της χώρο, στο μικρό πάρκο της Μοναστηρίου. Αυτή είναι η αντίληψη που υπάρχει για τα μικρά παιδιά;  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που τους απασχολεί είναι να τελειώσουν όπως- όπως για να εισπράξουν τα χρήματα.
Μην ξεχνάτε την ευαισθησία του δημάρχου για τον μικρό αθλητή που πριν μερικά χρόνια είχε τραυματιστεί από μπασκέτα.Αφησε την μπασκέτα για μερικά χρόνια να σκουριάζει στο γήπεδο,έκλεισε την παιδική χαρά από τότε, αφού και ο πρόθυμος φουσκοεπενδυτής παράτησε την παιδική χαρά στα ίδια χάλια που ήταν.
Την ευαισθησία του καμαρώσαμε όταν με ειρωνικά γελάκια έκανε αντιπολίτευση στο μεταναστευτικό! ο ποιος? Ο πρώην συνηγόρος της μνημονιακής τριανδρίας.
Κάποιος θα ασχοληθεί με τα οικονομικά του δήμου της Αθήνας ,κάποιος θα ασχοληθεί με τις εργολαβίες του δήμου επιτέλους για να μάθουμε και εμείς οι δημότες αν τα χρήματα από το υστέρημα μας πιάνουν τόπο στο τόπο μας και όχι στις τσέπες κάποιων?

Ανώνυμος είπε...

Η διοίκηση Καμίνη, προχωράει στην απαράδεκτη κατασκευή παρά την πρόθεση του υπουργείου Πολιτισμού να συμβάλει στην αλλαγή θέσης. Ο αυταρχισμός με τον οποίο συμπεριφέρεται, για μια ακόμη φορά, δεν μπορεί να γίνει ανεκτός. Τους στάλθηκε Ανοιχτή Επιστολή, που υποβλήθηκε και στο συμβούλιο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας πριν το Πάσχα, με συγκεκριμένα ερωτήματα στην οποία ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.Φαίνεται πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνει το υπερκοστολογημένο έργο, πάση θυσία και με κάθε επίπτωση.Ο εργολάβος όταν ήρθε με τα σίδερα, κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε "προστασία" από τις "απειλές" των κατοίκων!!! Τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ακόμη και για ιδιωτική οικοδομή, ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, δεν ξέρει να τα πάρει. Η αστυνομία δεν ξέρει να του τα επιβάλει σύμφωνα με το νόμο;