3.13.2015

Εμ τα έκαναν χάλια, εμ απειλούν για το Ψηφιακό Μουσείο

Ε, λοιπόν και η ευγένεια έχει τα όρια της. Σήμερα μέσα στη βροχή από το πρωί κατέβηκαν στο Πάρκο, στον ελεύθερο χώρο μας, επί Μοναστηρίου-Κρέοντος και Τηλεφάνους να ρίξουν μπετόν για την πλατφόρμα του "Ψηφιακού Μουσείου".
Βρεθήκαμε άμεσα στο χώρο ζητώντας το αυτονόητο. Την άδεια από την πολεοδομία για το έργο. Η κόντρα μας είναι γνωστή. Ζητήσαμε με ευγενικό και θεσμικό τρόπο να βρεθεί άλλος χώρος για το Ψηφιακό Μουσείο που όλοι θέλουμε. Μετά από δέκα μέρες εμπαιγμου, μπαλάκι ανάμεσα σε ανευθυνό υπεύθυνες υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και του δήμου Αθηναίων, αποφάνθηκαν πως το έργο θα γίνει εκεί που αυτοί αποφάσισαν.
Δεν φθάνουν όλα αυτά. Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία. Δεν φθάνει που τη δική τους καθυστέρηση, αδράνεια πάνε να τη φορτώσουν στους κατοίκους, λες και αυτοί έχουν την εξουσία. Μας τρομοκρατούν κιόλας, απειλώντας μας πως θα μας κάνουν μήνυση γιατί χαλέμε το σχέδιο. Πώς θα συλληφθούμε και θα μείνουμε όλο το Σαββατοκύριακο στο τμήμα!
Στο υπουργείο Πολιτισμού ακούνε; Στο δήμο Αθηναίων ακούνε; Θα φέρουν την άδεια της Πολεοδομίας να την αναρτήσουν;
Οι κάτοικοι που θέλουμε να προστατέψουμε τον ζωτικό ελεύθερο χώρο μας είμαστε εκεί! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην πινακίδα θα αναφέρεται και ο προϋπολογισμός του έργου τσιμεντοποίησης του πάρκου?
Για να μάθει επιτέλους και η συνοικία πόσο στοιχίζει ένας διάδρομος τσιμέντο και πόσο μεγάλη!!! Έκπτωση προσέφερε ο καλός εργολάβος στον Δήμο της Αθήνας…

Ανώνυμος είπε...

Άντε γείτονες,να βάλει και την πινακίδα όπου με μικρά γράμματα θα αναφέρεται στην τσιμεντένια πίστα των 150 τμ και με βοηθητικούς χώρους 15 τμ.(σύνολο 165 τμ.) και με ακόμη μικρότερα νούμερα ο προυπολογισμός του έργου,(495.000 ευρώ) και με πιο μικρή την υπογραφή του Καμίνη,για να δοξαστεί για την απλοχεριά του...