7.02.2014

Ζητάει εξαίρεση από την καταβολή φόρου 5,4 εκατ. ευρώ και εγκαινιάζει γήπεδα μαζί με το Δήμαρχο Καμίνη

Η ARTUME, ιδιοκτήτρια του οικοπέδου του πρώην Μουζάκη, έχει ζητήσει εξαίρεση από την καταβολή του φόρου Ακίνητης Περιουσίας. Σε αντίθεση πλέον με τους άλλους φορολογούμενος, οι οποίοι φορολογούνται από το πρώτο ευρώ παράλληλα με τα χαράτσια, η εταιρεία σύμφωνα με τους ορκωτούς ελεγκτές της, μόνο για το 2009, δεν έχει πληρώσει ειδικό φόρο ακίνητης περιουσίας ύψους 5,4 εκατ. ευρώ.  Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την έκθεση αποτελεσμάτων της ίδιας της εταιρείας.

Η  Artume, λοιπόν, έχοντας την πολιτική εξαίρεσης από τη φορολογία, ανέλαβε μετά τα κάγκελα στο Ειδικό Σχολείο το Βουστάσιο να φτιάξει τα γήπεδα του μπάσκετ στην Πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα έναντι αγνώστου τιμήματος, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως ο χορηγός του δήμου στην περιοχή της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.  Την Τετάρτη Ιουλίου,  λοιπόν, ο δήμαρχος  Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης  εγκαινιάζει τα γήπεδα της πλατείας Σωτήρη Πέτρουλα μαζί με την εταιρεία που θέλει να εξαιρείται από την καταβολή του φόρου για την έκταση που έχει αγοράσει!

1 σχόλιο:

Γεωργία είπε...

Οι τελευταίοι της 4ης κοινότητας , οι υποτελείς , που νομίζουν ότι είναι Αθηναίοι, ότι είναι Κολωνιώτες , σκύβουν ζητιανεύοντας ελεημοσύνη από τους φουσκοεπενδυτές , νομίζοντας ότι διαγράφουν την ιστορία της περιοχής.
Η παράταξη της μειοψηφίας της 4ης κοινότητας εγκαινιάζει την παιδική χαρά που οι υποτακτικοί του από την ανικανότητας τους , κατέστρεψαν.
Ένα ιστορικό κέντρο Νεότητας καταστράφηκε από άσχετους που δεν είναι καν Αθηναίοι. Που ποτέ δεν ήταν σε αυτό το χάλι και το κατόρθωσαν οι ανίκανοι στο άψε σβήσε και δεν ντρέπονται, δεν έχουν τσίπα, αξιοπρέπεια για να σκεφτούν (οι κομματικοί ) πόσο χαμηλά έχουν πέσει…
Η μάλλον ….ΑΝ το κατάλαβαν από τα χαμηλά ποσοστά που συγκέντρωσαν στις τελευταίες εκλογές..