4.07.2014

Μάριος Στρόφαλης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων:«Εναντιωνόμαστε στην δημιουργία εμπορικού κέντρου στην Ακαδημία Πλάτωνος"


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό «Αθηναϊκά Πολιτιστικά Δίκτυα», ανακοίνωσε ο Μάριος Στρόφαλης, συνθέτης, βιολόγος και δημιουργός του Αθηναϊκού Καλλιτεχνικού Δικτύου και των προγραμμάτων πολιτισμού «Μικρό Παρίσι των Αθηνών», «Κήποι της Αθήνας», «η Πατησίων μας», «Athens World Music Festival», ενώ έχει θητεύσει και ως καλλιτεχνικός διευθυντής στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων τα τρία τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος ανέφερε: «Είμαι υποψήφιος διότι εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε μια πρωτότυπη, εναλλακτική αλλά ήδη δοκιμασμένη πρόταση που αφορά όλους τους Αθηναίους.
Η πρόταση έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και βασίζεται σε ένα πλήρες οργανόγραμμα ουσιαστικής αξιοποίησης των ικανοτήτων και των ενδιαφερόντων πολύ μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας.»
Η παρουσίαση επικεντρώθηκε στον άνθρωπο, στην ανάγκη να ενεργοποιηθούν οι
Αθηναίοι πολίτες και να ξυπνήσουν από το λήθαργο μέσω του Πολιτισμού.
«Η αξία που λέγεται Πολιτισμός είναι η βαριά βιομηχανία της Αθήνας»,
«Ο Κολωνός και η Ακαδημία Πλάτωνος είναι πάντα για κάθε υποψήφιο Δήμαρχο
θέμα πλειστηριασμού. Ποιος θα πει τα περισσότερα για να μην κάνει τελικά τίποτα. Χρόνια τώρα. Για τη γη του Σοφοκλή και του Πλάτωνα αρκεί να γίνουν τα
αυτονόητα.»

«Εναντιωνόμαστε στην δημιουργία εμπορικού κέντρου στην Ακαδημία Πλάτωνος» Επιμένουμε στην δημιουργία πάρκου ανάλογης αισθητικής με τον αρχαιολογικό χώρο όπου θα μπορούν να λάβουν χώρα πολιτιστικά προγράμματα αξιοποίησης δημοσίου χώρου με μεγάλη τουριστική προοπτική για τον αρχαιολογικό χώρο και για το πάρκο. Η δημιουργία διεθνούς «ανοιχτής φιλοσοφικής ακαδημίας» από τα Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα στην Ακαδημία Πλάτωνος είναι στις προτεραιότητές μας.» επεσήμανε ο Μάριος Στρόφαλης, μεταξύ άλλων.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου, που επισκέφθηκε την Ακαδημία Πλάτωνος, συνομίλησε με κατοίκους και αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα και τις λύσεις τους.
Ο Μάριος Στρόφαλης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, θα βρίσκεται κοντά στους Αθηναίους, κάθε Πέμπτη στις 21:30 με το Political Unplugged στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα και στα καφενεία όλων των δημοτικών διαμερισμάτων με το Αθηναϊκό Θέατρο του Καφενέ.

Περισσότερα: www.strofalis.grΔεν υπάρχουν σχόλια: