4.22.2014

Το πριν...


Σπεύδουν τοπικοί παράγοντες και χρησιμοποιούν το εγκαταλελειμμένο από το δήμο Αρχαιολογικό Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και φωτογραφίζονται μπροστά από το κτίριο στο βόρειο τμήμα του, πίσω από το εξαιρετικό γκράφιτι.  Όπως επίσης κάνουν καμπάνια μιλώντας για τις ομορφιές του Πάρκου ενώ καλούσαν την αστυνομία για να συλλάβει όσους το προστάτευαν και διαδήλωναν!  
Επειδή νομίζουν πως θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τα πάντα, θυμίζουμε ποια ήταν πραγματικότητα της πρόσοψης του κτίσματος που χρησιμοποιεί ο δήμος, μέχρι πρότινος, πριν γίνει η δωρεάν εικαστική παρέμβαση.

1 σχόλιο:

Κ. Β. είπε...

Για την εγκατάλειψη του αρχαιολογικού πάρκου δύο έχουν την ευθύνη: το υπ. Πολιτισμού και ο δήμος Αθηναίων, διαχρονικά. Ο δήμος, γνωρίζει και γνωρίζουμε, ότι έχει αναλάβει την αρμοδιότητα για την καθαριότητα του χώρου και τη συντήρηση του πράσινου καθώς και του εξοπλισμού (καλάθια, φωτισμός, είσοδοι, κλπ). Σε αυτήν τους την ευθύνη ουδόλως ανταποκρίθηκαν. Μια βόλτα σε όλο τον χώρο και η αποτύπωση σε φωτογραφίες μαρτυρούν την πραγματικότητα. Ας μιλήσουμε, λοιπόν, γι αυτά. Ας μιλήσει και η διοίκηση της 4ης δημοτικής κοινότητας, δημόσια.