10.24.2008

Διαδηλώσαμε, ακουστήκαμε, τους αναγκάσαμε!



Η πρώτη μας κινητοποίηση στη γειτονιά πέτυχε! Η γειτονιά βρήκε στο δρόμο, τα μικρά παιδιά έδειξαν ποιο είναι το μέλλον. Τους αναγκάσαμε να μας ακούσουν. Έτρεξαν οι τοπικοί άρχοντες να μάθουν τι συμβαίνει. Τόσο καιρό που φωνάζουμε έκαναν πως δεν ακούν. Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε. Για το όραμα μας, τον πολιτισμό, τους ελεύθερους χώρους, τη ζωή. Για την κινητοποίηση θα τα ξαναπούμε. Μια μόνο εικόνα από το σημερινό πρωινό για να πάρουμε μια πρώτη γεύση της επιμονής μας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια.Επιτέλους, ακούσθηκε και κάτι εκτός από το Βατοπέδιο.
Ακουσθήκατε πρός μεγάλη λύπη της Κας Κεφαλίδη,του κ.Σγουρού,του κ.Κακλαμάνη.
Γιά να καταλάβουν οτι τίς γειτονιές
μας μπορούμε και εμείς να τίς προστατεύσουμε.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Για την γειτονιά μας, για την περιοχή μας,ήταν ένα γλυκό,πανέμορφο πρωινό.
Με τίς γλυκές και όμορφες φατσούλες να φωνάζουν "Θέλουμε σχολεία και όχι Νομαρχία"
Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν στην κινητοποίηση μας, τούς κατοίκους της περιοχής,την "Λακωνική", Μαγκλάρα. Οπως και μερικούς δασκάλους,πού πρέπει να καταλάβουν, οτι αν πρέπει να φοβούνται κάτι ειναι μόνο η ατολμία να συμμετέχουν σε αγώνες .Εξάλλου η δειλία ,μόνο καταπίεση δείχνει.
Τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές και το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τούς ανήκει.
Είμαι σίγουρος οτι οι φωνές μας θα αναγκάσουν αρκετούς να πάρουν μεγάλες αποφάσεις.
Θα περιμένουμε!!!!Εχουμε υπομονή...
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τον προβληματισμό των κατοίκων που ο κος Τεντόμας υποσχέθηκε οτι θά μεταφέρει στον Νομάρχη κάτι μου κάνει!!!!!
'Αλλες υποσχέσεις θυμάται να έχει δώσει?????
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η αρχή έγινε. Και έγινε καλά! Ας αφήσυμε στην άκρη τα όποια μικρά προβλήματα προέκυψαν κι ας δούμε το μεγάλο. Και το μεγάλο είναι ότι η φωνή ακούστηκε. Το πρόβλημα αναδείχθηκε. Και αναδείχθηκε σωστά. Τα επόμενα βήματα χρειάζεται να είναι συνετά, προσεκτικά και είμαι βέβαιος ότι δεν θα καταφέρει η Νομαρχία Αθήνας να "σηκώσει" αυτό το έκτρωμα στην ιστορική γειτονιά μας. Μαζί, ενωμένα, με πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλά. Την πρώτη νίκη τη ζήσαμε ήδη!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μόνο με αγώνες συνεχείς καταφέρνουμε να πετύχουμε οτιδήποτε. Ας είμαστε προσγειωμένοι, ως προς τις προθέσεις και προσεκτικοί ως προς τους ελιγμούς των διάφορων τοπικών και μη "αρχόντων", να έχουμε εμπιστοσύνη μόνο στη δύναμη που έχουμε, να επιμείνουμε στη μεγαλύτερη και ουσιαστική συμμετοχή του κόσμου της γειτονιάς.
Από υποσχέσεις και χτυπήματα στη πλάτη (ή αλλιώς πισώπλατα μαχαιρώματα) έχουμε χορτάσει!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω γιατί είχα κάποιες πρωινές δουλειές. Κάντε και ένα απογευματινό. Εύγε για τον αγώνα σας. Κάθε ξέσπασμα, σε όποια γειτονιά, είναι μια ελπίδα για την πόλη. Γιατί από πάνω δεν περιμένουμε πια τίποτα.
Παναγιώτης από το κίνημα πολιτών του Φιλοπάππου

Δείτε και από κινητοποίηση στου Γκύζι για κεραίες

Ανώνυμος είπε...

Αυριο Κυριακή στις 11 θα ειμαστε παλι στη πλατεια Δημοσθένους και Τριπολεως γωνία, για να βαλουμε τις βασεις για τη συνεχιση του αγωνα!!!!
Οσοι μπορειτε καλο θα ηταν να εισαστε εκει!!!!!

Αναστασια Παπαγεωργίου