1.20.2015

Τοποθετήθηκε ο Γ. Καμίνης επί των δηλώσεων Βορίδη;

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ενημερώθηκε για τη δήλωση του Μάκη Βορίδη, υποψηφίου της ΝΔ και πρώην προέδρου της ΕΠΕΝ, περί Εμφυλίου και όπλων; Αντέδρασε;
Επηρεάστηκε από τις ψήφους των οπαδών της ΝΔ που χρειάστηκε για να εκλεγεί;
Και τότε, γιατί δεν αναζήτησε την απάντηση του Ευάγγελου Αντώναρου; 

1 σχόλιο:

Γεωργία είπε...

Ο δήμαρχος Καμίνης απέφυγε να παραστεί στη δίκη των υπευθύνων της εταιρίας Energa και Hellas Power που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 250 εκ. ευρώ,που εισέπρατταν για λογαριασμό της ΔΕΗ, από το χαράτσι και τα δημοτικά τέλη.Δεν έπρεπε ο δήμαρχος να διεκδικήσει τα οφειλόμενα ως πολιτική αγωγή για να προστατεύσει τους δημότες του?Αντιθέτως, παρέστη ο Μ. Βορίδης.Ο Βορίδης , συνήγορος των καταχραστών, δικηγόρος των υπευθύνων με τα γλέντια στην Μύκονο, προσπαθεί να τους γλυτώσει , να τους αθωώσει σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων. Για ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο ο δήμαρχος ποτέ δεν έδωσε εξηγήσεις. Θα δυσαρεστούσε τον φίλο Βορίδη, που δεν λέει να αποβάλλει το χουντικό παρελθόν του.
Ανάμεσα σε δύο κόσμους που συγκρούονται όπως λέει ο Βορίδης και Σαμαράς, είναι ο δήμαρχος Καμίνης, που επέλεξε την πλευρά εκείνων που τον στήριξαν στις δημοτικές εκλογές.