4.22.2014

Το blog κατά την προεκλογική περίοδο

Πότε θα μιλήσει ο κ. Καμίνης για τις επιπτώσεις των αποφάσεών του στην περιοχή;


Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές, επισημαίνουμε τα εξής:

 Στο blog της Επιτροπής Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνος παραπέμπουμε στα site και στα ιστολόγια των δημοτικών κινήσεων παρατάξεων και όχι στα προσωπικά blog των υποψηφίων που διεξάγουν προεκλογική καμπάνια.

Κατά τα άλλα, το blog είναι ανοικτό στο διάλογο, την κριτική και την πολυφωνία. Δεν πρόκειται να καλέσει την ...αστυνομία, αν  υπάρχει ζήτημα διαφωνίας ή δεν βγαίνουν οι ψήφοι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να απευθύνει τον λόγο στους κατοίκους της Ακαδημίας Πλάτωνα , στους κατοίκους της 4ης κοινότητας.
Αφήνει τα φερέφωνα του να διαφημίζουν τα ανύπαρκτα έργα του. Τα φερέφωνα που μας αποκαλούσαν τραμπούκους και που τώρα ζητούν την συμπαράσταση μας..
Σε έργα όπως .....η ανακατασκευή των παιδικών χαρών, (Αλεξανδρείας και Λένορμαν ,η ARTUME λίγο πριν τις εκλογές ανέλαβε το έργο???), αντικατάσταση η και καθαρισμός των κάδων, που βρωμάνε χιλιόμετρα μακριά, πεζόδρομους έξω από σχολεία, πεζοδρόμια σε αθλία κατάσταση, λάμπες φωτισμού ανύπαρκτες, αρχαιολογικός χώρος με κρυμμένα σκουπίδια σε θάμνους και με κούνιες ξεχαρβαλωμένες... για αυτά τα έργα λοιπόν , που έπρεπε και είχε υποσχεθεί πως θα κάνει , ΠΟΤΕ δεν έβαλε την υπογραφή του για να γίνουν.. Υπογραφή μόνο σε κρυφά μνημόνια με την ετ.ARTUME για MALL στο έμπα της Αθήνας για να κλείσουν και τα υπόλοιπα καταστήματα, και όσοι από τους μικρούς παραμένουν ανοικτοί.

jeta είπε...

Οι ανήμποροι να πούνε το ΟΧΙ στα ACADEMY GARDENS , σε επενδυτές που μοιράζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, σε ποιους ; Σε όλους εμάς που γνωρίζουμε πολύ καλά τις στημένες εικόνες, τις στημένες πόζες στον αρχαιολογικό χώρο που συνεχώς τον υποβαθμίζουν στα διαφημιστικά τους προεκλογικά φυλλάδια , τα χονδρά ψέματα του επικοινωνιακού τους κόσμου , που εμείς , από το υστέρημα μας πληρώνουμε.
Κλείστε τα αυτιά σας, γιατί θα συνεχίσουν τα ψέματα , για έργα σε μια κοινότητα , που δεν είδε τίποτα τόσα χρόνια. Θα συνεχίσουν να διαφημίζονται.
Μας έχουν ανάγκη οι σκιές, υπομονή να μην παραδοθούμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Οι αλαζόνες, που πιστεύουν ότι είμαστε υποχρεωμένοι να διαφημίζουμε την ανυπαρξία τους. Οι υποτελείς, που υπογράφουν με μεγάλη ευκολία και με « δημοκρατικές » διαδικασίες την καταδίκη μας και για τα επόμενα 50 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ασήμαντη παρουσία, ασήμαντο έργο σε μια κοινότητα , ασήμαντη διαφήμιση για μηδενικά έργα. Στα έργα βαθμολογήθηκαν με κουλούρι από τους τραμπούκους ( με τέτοιες εκφράσεις εννοούν το σέβας στον δημότη )
Απόλυτο κενό, που………….
Σε εκφράσεις όμως και λόγια απαξιωτικά , για το σύνολο των κατοίκων που τους βοήθησαν και τους εξέλεξαν όχι φυσικά για να πηγαίνουν ταξιδάκια με την Λέσχη Φιλίας!!!!!και να αμείβονται,λόγια πολλά και προσβλητικά που ΔΕΝ έκαναν κράτει όπως στα έργα τους… Λάσπης , λόγια πεταμένα με φτυάρι σε κατάμεστο Δημοτικό Συμβούλιο με ύφος θριαμβευτικό σε εκπροσώπους της Επιτροπής κατοίκων της συνοικίας .
Τι περιμένουμε? Φυσικά όχι τα εξευτελιστικά συσσίτια που κυκλοφορούν σε βίντεο, με πρωταγωνιστές κομματοανθρώπους της πάνω γειτονιάς , της γειτονιάς του Λόφου Σκουζέ που ανήκει όμως στην 4η κοινότητα, με σπόνσορα τον ιερέα του Άγιου Αιμιλιανού, που δεν έσκυψε με σεβασμό , μπροστά στον ανήμπορο ηλικιωμένο , που τον εξέθεσε σε φώτο και βίντεο και στράφηκε εναντίον της αξιοπρέπειας του χάρη μιας ψήφου. Μόνο συστολή δεν είδαμε στις εικόνες , συστολή ως όφειλε , ο υπηρέτης του θεού , στον άνθρωπο . Στο πρόβλημα που μπορεί να είναι η πετσοκομμένη σύνταξη, το άνεργο παιδί, το άνεργο εγγόνι. Που δεν έβαλε στήθος μπροστά για να μαλώσει τους κομματάθρωπους , αυτούς, τους στημένους με τις τσάντες , που ανήκουν , στην τάξη εκείνων που επικροτούν αυτά τα μέτρα, που κατακρεούργησαν τις ζωές μας.

Που ανήκουν σε αυτούς , στους χορτάτους, στους υποστηρικτές της ανεργίας. Στους οικοδεσπότες των Μηταράκη, Καλαφάτη, Καμίνη, Κακλαμάνη, Σπηλιωτόπουλου, Τεντόμα, σε αυτούς που πιστεύουν ότι τους ανήκει η ύπαρξη μας , αφού αυτοί αρνούνται να δηλώσουν ότι υπακούουν σε έναν Μπαλτάκο.
Όμηρος Συμένης.