3.17.2014

Αγνοεί το ΣτΕ και την Ακαδημία Πλάτωνος(ξανά) ο Γιάννης Σγουρός

Να εγκρίνει την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  του εμπορικού κέντρου της "Artume SA" επιχειρεί ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός! Παρά το γεγονός πως η υπόθεση εκκρεμεί στο ΣτΕ, στο σκέλος του  Συντελεστή Δόμησης του Υπερ-Εμπορικού Κέντρου, ο Γιάννης Σγουρός,  ενέταξε στα θέματα ημερησίας διάταξης του αυριανού (Τρίτη)  τη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου.
Είναι λίγο δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως αν δεν υπάρχει  τιμή για το ΣΔ, πως θα υπάρχει έγκριση μελέτης, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Σγουρός που κάνει λάθος με την Ακαδημία Πλάτωνος. Πλην, όμως, επιβέβαιωσε τα "προφητικά" ρεπορτάζ των δημοσιογράφων,  Δελεβέγκου και Ρηγόπουλου πως  θα ακολουθήσει η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζει το ΣτΕ έχει εκφραστεί ήδη αρνητικά στη γνωμοδότησή του για το ΣΔ (2,4) στο συγκεκριμενο τομέα της περιοχής(3) και έχει εκδώσει ήδη προσωρινή διαταγή που απαγορεύει την έκδοση οικοδομικών αδειών σε όλη την περιοχή.

Ψιλά γράμματα η εφαρμογή του νόμου, μάλλον... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: