5.02.2013

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής επιχείρησε να επιτεθεί στο δήμαρχο Αθήνας αλλά τελικά χτύπησε 12χρονο κορίτσι

πηγή: www.tovima.gr

Την οργή των χρυσαυγιτών προκάλεσε η ματαίωση της διανομής τροφίμων «μόνο για Έλληνες» στο Σύνταγμα, μετά την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων.  Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής επιχείρησε να επιτεθεί με γροθιά στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, μέσα στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, αλλά τελικά χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι. 
Ο Γ. Καμίνης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, δήλωσε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να βγάλει το όπλο του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε προηγούμενη ανάρτησή σας με τις σβάστικες στον λόφο του Ιππείου Κολωνού πρέπει να σας θυμίσω η μάλλον να μάθουμε όλοι , ότι τόσο στον Κολωνό όσο και στην Ακαδημία Πλάτωνος , γειτονιές φτωχές και δοκιμασμένες, οι δωσίλογοι και οι προδότες, άνθρωποι φτωχοί και αγράμματοι έτρεχαν πίσω από Γερμανούς και Γερμανοταγματασφαλίτες , δούλοι ήταν βλέπετε και χωρίς υπόσταση.
Οι Γερμανοί στο τέλος του Πολέμου εξολόθρευσαν αρκετούς από δαύτους...Σκέφτηκαν οι κατακτητές ,αφού δεν σεβάσηκες τον συμπατριώτη σου φίλο και γείτονα θα σεβαστείς τον εχθρό σου?

Στην πλατεία Μεταξά κουκουλοφόροι γείτονες έδειχναν με το δάκτυλο γείτονες αγωνιστές , στήνοντας τους στον τοίχο. Και χάθηκαν αρκετοί αγωνιστές εξ. αιτίας αυτών των χωρίς αξιοπρέπεια Ελλήνων , που έτρεχαν πίσω από Γερμανούς κατακτητές και συνεργάτες.
Ε!!!! Τα παιδιά και τα εγγόνια αυτών των προδοτών είναι τώρα αυτοί που διαχωρίζουν τις ανθρώπινες υπάρξεις όπως τότε ...Όποιος δεν είναι Άριος είναι μίασμα..

Μακριά από τις γειτονιές μας για να μην ξαναζήσουμε ξανά την ιστορία που μας ντροπιάζει.
Ας βγάλουμε στην φόρα αυτά που ψηφίζουν στην βουλή εναντίον του απλού λαού , .......αλλά μην περιμένουμε να ξυπνήσουν αυτοί που τους ακολουθούν γιατί προέρχονται από τον πολλαπλασιασμό της άδειας τους φαιάς ουσίας..
geor