4.26.2013

Σύριγγες στο μικρό Πάρκο. Χρειάζεται άμεση απάντηση και συνεργασίων όλων


Οι φωτογραφίες  με τις σύριγγες προέρχονται από το (μικρό) Πάρκο όπου βρίσκεται στο Περιστύλιο. Στη μικρή εσωτερική πλατεία υπάρχουν σύριγγες και χάρτια, ενδείξεις πως εκεί γίνεται χρήση ναρκωτικών τα βράδια, σε απόσταση αναπνοής από τα δημοτικά σχολεία και το νηπιαγωγείο της περιοχής.  Εδώ χρειάζεται η εγρήγορση και η συνεργασία όλων. Ο δήμος Αθηναίων, η 4η Δημοτική Κοινότητα, οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει άμεσα να παρέμβουν και να στείλουν ηχηρό μήνυμα σε όσους έχουν εγκαταστήσει κέντρα διακίνησης ναρκωτικών στη γειτονιά μας.
Υπάρχουν κινήσεις που μπορούν να γίνουν και είναι απλές, όπως ο καθαρισμός του μικρού Πάρκου, από το Δήμο και τους κατοίκους, και το κλάδεμα των ψιλών δέντρων με την παράλληλη τοποθέτηση φωτισμού. Τόσό το μικρό Πάρκο δίπλα στο Περιστύλιο, όσο και το σκάμα κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του Γυμνασίου (ακριβώς δίπλα από το σημείο της δεντροφύτευσης του Δ. Αθηναίων) είναι δύο περιοχές που προκαλούν ανασφάλεια, διότι υπάρχει πυκνή βλάστηση.
Αυτά είναι τα απλά. Για τα πιο σύνθετα χρειάζεται η κάθε υπηρεσία να κάνει τη δουλειά της και να εντοπίσει που βρίσκονται τα κέντρα διακίνησης στη γειτονιά μας. Μόνο μέσα από μια ομόθυμη στάση θα βάλουμε ανάχωμα στην πρέζα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: