10.30.2008

Πως πάμε Ακαδημία Πλάτωνος

Η συναυλία των Διονύση Τσακνή και Χρήστου Θηβαίου, γίνεται στο κέντρο της Αθήνας , στην Ακαδημία Πλάτωνος, στο Νότιο Τμήμα του πάρκου, στην κεντρική του είσοδο στη συμβουλή των οδών Κρατύλου και Τριπόλεως
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ωρα προσέλευσης, 3.00 το μεσημέρι.


Πως Πάμε με αυτοκίνητο:



Από Νότια Προάστια:


Ανεβαίνουμε τον Κηφισό. Μόλις περάσουμε τη γέφυρα της Κορίνθου στρίβουμε δεξιά και μπαίνουμε στον παράπλευρο δρόμο . Περνάμε το φανάρι της Καβάλας και συνεχίζουμε ευθεία , περνώντας από μπροστά από τα ΚΤΕΛ, πάντοτε στον παράπλευρο δρόμο, φτάνοντας στο φανάρι της Λέρνομαν


Στο φανάρι στρίβουμε δεξιά, στη Λένορμαν , και συνεχίζουμε στη λεωφόρο. Αφού περάσουμε το φανάρι μετά το Καπνεργοστάσιο (το οποίο πρέπει να είναι στο αριστερό μας χέρι) συνεχίζουμε για μερικά μέτρα ευθεία μέχρι το επόμενο φανάρι. Είναι το φανάρι της οδού Τριπόλεως. Στρίβουμε δεξιά στο δρόμο και κατεβαίνουμε την Τριπόλεως ως το τέρμα της . Είμαστε πλέον στην οδό Κρατύλου, στην είσοδο του πάρκου στο χώρο της συναυλίας .


Από Βόρεια Προάστια

Κατεβαίνουμε τον Κηφισό και βγαίνουμε στην έξοδο Περιστερίου. Πάμε αριστερά , κάτω από τη γέφυρα του Κηφισού και στρίβουμε στο φανάρι της Λένορμαν. Μετά συνεχίζουμε στη λεωφόρο. Αφού περάσουμε το φανάρι μετά το Καπνεργοστάσιο (το οποίο πρέπει να είναι στο αριστερό μας χέρι) συνεχίζουμε για μερικά μέτρα ευθεία μέχρι το επόμενο φανάρι. Είναι το φανάρι της οδού Τριπόλεως. Στρίβουμε δεξιά στο δρόμο και κατεβαίνουμε την Τριπόλεως ως το τέρμα της . Είμαστε πλέον στην οδό Κρατύλου, στην είσοδο του πάρκου στο χώρο της συναυλίας.



Από το Κέντρο

Κατηφορίζουμε την Αγίου Κωνσταντίνου ως την πλατεία Καραϊσκάκη . Στρίβουμε δεξιά στην οδό Δεληγιάννη , και στο φανάρι της τροχαίας αριστερά . Συνεχίζουμε ως το επόμενο φανάρι, περνάμε τις γραμμές του τρένου και στρίβουμε δεξιά στην οδό Κίμωνος, έχοντας το κτίριο των ΕΛΤΑ στο δεξία μας χέρι. Συνεχίζουμε ευθεία ως την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Από εκείνο το σημείο ξεκινάει η οδός Πλάτωνος , στην οποία πηγαίνουμε περίπου για 800 μέτρα . Στρίβουμε αριστερά στην οδό Κρατύλου και πλέον φτάσαμε στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος



Από Νότια Προάστια ανεβαίνοντας την Πειραιώς


Στο φανάρι της Χαμοστέρνας κάνουμε αριστερά, και βγαίνουμε στην Κωνσταντινουπόλεως. Συνεχίζουμε ευθεία μέχρι το φανάρι που στρίβει για την Καβάλας. Στρίβουμε αριστερά στο φανάρι και στα πρώτα διακόσια μέτρα , αφού βρεθούμε στην Καβάλας στρίβουμε δεξιά στην οδό Σπύρου Πάτση. Ανεβαίνουμε για λίγο τη Σπύρου Πάτση και στα 100 μέτρα , με προσοχή , στρίβουμε αριστερά στην οδό Μαραθωνομάχων. Συνεχίζουμε ευθεία και φτάνουμε στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, βλέποντας μπροστά μας την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα . Στα 300 μέτρα από την εκκλησία, εντός του Πάρκου είναι η συναυλία του Σκάι.


Πως Πάμε Με Μετρό
Κατεβαίνουμε στη στάση Μεταξουργείο και περπατάμε ως τη Λένορμαν . Ανεβαίνουμε σε οποιαδήποτε λεωφορείο ή το τρόλει 12 . Κατεβαίνουμε στη στάση Αρμονία. Περνούμε απέναντι και κατηφορίζουμε την οδό Τριπόλεως για 300 μέτρα είμαστε στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος .


Πως Πάμε με λεωφορείο

Από την ομόνοια αναβαίνουμε στο λεωφορείο 051 και κατεβαίνουμε στη στάση , μπροστά στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος . Θα δείτε κόσμο συγκεντρωμένο, είναι οι συναυλία του Σκάι . Εναλλακτικά Παίρνουμε οποιαδήποτε λεωφορείο από την Ομόνοια , ή το τρόλει 12 και κατεβαίνουμε στη στάση Αρμονία Περνούμε απέναντι και κατηφορίζουμε την οδό Τριπόλεως για 300 μέτρα είμαστε στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ενας εργατης σας γραφω απο το κομπιουτρε του γιου μου ,το γυμνασιο εχω τελειωσει αλλα τα κουτσοκαταφερνω .ειδα στο δρομο τα χαρτακια που κολατε και υπογραφετε προσωρινη επιτροπη ,ειμαι κκε και στηριζω τον αγωνα σας αλλα ποιοι ειστε ρε παιδια ,πως θα σας αναγνωρισω στη συγκεντρωση μηπως εχουμε χουντα και κρυβεστε ,εγω παντως και αλλοι οικοδομοι θα ερθουμε και ας μην σας ξερω ,καποτε μας κηνυγαγαν οχι πια βγειτε στον κοσμο φανερα
γρηγορης

Ανώνυμος είπε...

Γρηγόρη έχουμε βγει και στα κανάλια! Τα τηλέφωνά μας αναγράφονται στις ανακοινώσεις μας. Αν κρυβόμασταν δε θα πετυχαίναμε τίποτα. Θα μας γνωρίσεις όταν έρθεις. Αν θέλεις και πάλι τηλέφωνα επικοινωνίας:
6972 623741
6932 740751

Βαγγέλης.

jeta είπε...

Φίλε μου,
Η επιτροπή αυτή δημιουργήθηκε ξαφνικά λόγω του προβλήματος που δημιούργησε σε μιά μικρή γειτονιά στην ιστορική μας περιοχή ενας φορέας πού ελέγχεται απο την Αξιωματική αντιπολίτευση.Είμαστε απλοί ανθρωποι,γείτονες σχεδόν ολοι πού μπορεί παλαιότερα να μην γωνριζόμαστε αλλά το κοινό μας πρόβλημα μας εκανε δυνατούς.Δεν φοβήθηκαμε λοιπόν να μοιράζουμε τα χαρτάκια πού γράφεις,ούτε βέβαια και να τα τοιχοκολούμε για να γνωστοποιήσουμε το πρόβλημά μας.Τώρα έχουμε γίνει πολλοί.Τώρα αγωνιζόμαστε περισσότεροι.
Φίλε μου αγαπητέ,θα σε περιμένουμε για να διαμαρτυρηθείς τραγουδώντας μαζί μας,για να μήν γίνουν τα κτήρια τέρατα που η Νομαρχία θέλει να μας επιβάλλει.
Θα σε περιμένουμε και θα είμαστε ολοι εκεί.Η αναγνώριση μας ειναι πανεύκολη.

jeta είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
jeta είπε...

Το μορφωτικό επίπεδο των αρχόντων της Νομαρχίας της Αθήνας (εξαιρούνται ελάχιστοι)το αντιλαμβάνεσαι απο τα έργα της.
Ελάχιστα απο το 2003 και καταστροφικά επίσης ,με το πρόσφατο παράδειγμα του τσιμεντένιου τέρατος που ετοιμάζεται να κατασκευάσει.
Ξεμπροστιάστε τους,τιμωρήστε τους,υποβαθμίστε τους.
Οσο πιο μακριά μας,τόσο καλύτερα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ κ.κ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΟΤΙ Η ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γείτονες, να αγωνιστούμε όλοι μαζί να σώσουμε την γειτονιά μας, να σώσουμε την Ακαδημία Πλάτωνος.
Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας , στο μέλλον μας.
Δίπλα από το αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και απέναντι στο μελλοντικό Νέο αρχαιολογικό μουσείο ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ έβαλαν στο μάτι το οικόπεδο της ΟΛΥΜΠΟΥ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ - ΚΡΕΟΝΤΟΣ για να κτίσουν ντουλάπες πολυκατοικίες 6όροφες και 7όροφες.
- ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ
- ΖΗΤΑΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ.

Ο Γείτονας.

Ανώνυμος είπε...

Ειδα με λυπη οτι παρα τη συμπαρασταση που εχετε απο πολους γειτονες και φιλους καποιες φιλες οπως η δημητρα η σοφια και αλλες τα βαζουν με φιλους μας επειδη απλα ειναι ειλικρινεις οπως ο νικος ,ο βασιλης ογρηγορης και ας εχουν δωσει ο καθενας τον αγωνα του για το καλο της περιοχης μας αλλος στην οικοδομη ,αλλος στο νοσοκομειο ,στα ξενυχτια ,αλλος στην βιομηχανια αλλος στο σχολειο .
Γιατι τετοια επιθεση ρε παιδια ?
επειδη λενε και τα πολιτικα τους πιστευω? αυτο δεν ειναι η γιορτη της δημοκρατιας ?μεσα απο αυτη την δημοκρατια θα νικησουμε και στο καυτο ζητημα .μην τα βαζουμα λοιπον ολα στο ιδιο τσουβαλι γιατι αυτο ειναι το επικινδυνο .
Ενας φιλος σας

Ανώνυμος είπε...

η δήμητρα προσωπικά δεν είπε τίποτα γιατί ασχολούνται κομματικά ( και όχι πολτικά) όπως λες, ένα φίλε αυτό δεν είναι το όνομά σου; Η πολιτικοποίηση και η κομματικοποίηση τελείως διαφορετικές έννοιες.
Και πάλι δεν με απασχολεί. Με απασχολεί όμως που κάποιοι τα βάζετε με κάποιους άλλους για άσχετους λόγους που δεν είναι της παρούσης και μάλιστα κράζετε τους υπόλοιπους που δυσανασχετούν γιατί στρέφεται η προσοχή της αλλού. καλή ώρα τώρα. Χάλασα τόση φαιά ουσία για να σου απαντήσω.
αν το πρόβλημα είναι προσωπικό να το πεις. δε σε ξέρω΄, ούτε τον βασίλη , γρηγότη, νίκο που κατανομάζεις.
να σταματήσετε να χρησιμοποιείται για άλλοθι ένα σχόλιο που ανέρτησα όπου στισ 20 προτάσεις του ζήτημα να αφιέρωσα 3-4 , καθόλου να αναφέρομαι εναντίον ανθρώπων και πεποιθήσεων απλά να ΖΗΤΩ να ανταλάσσουν μηνύματα κατά την άποψη μου προσωπικά. Αν είναι να μου αφαιρείται το δικαίωμα της γνώμης, αφήστε καλύτερα...

Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

και επίσης όπως λες ότι αγωνίζονται αυτοί να μην κράζεις και συ με τη σειρά σου άτομα αν δεν ξέρεις την δική τους προσφορά. Απλά δεν βγαίνουμε να την κάνουμε σημαία ούτε κακολογούμε άλλους που δεν κάνουν τίποτα.

Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ !ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Επίσης αφού είμαστε όλοι πατριώτες θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας και για την ανάρτηση του Γείτονα. Εκτός αν έχει καταντήσει εκτός θέματος.

Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

Δημητρα πραγματι εσυ δεν εθιξες κανεναν με αυτην την εννοια Στη σοφια ηθελα να απαντησω και εβαλα και σενα καταλαθος.Συμφωνουμε τον Γειτονα ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΚΟΠΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

θα σε δω στη συναυλία λοιπόν

Δήμητρα

Y.Γ. Σας παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην καταφέρετ ο ένας στον άλλον. Προβλήμτα και μόνο δημιουργεί.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω τους φιλους για τα θερμα λογια .Αλλα πραγματικα δεν χρειαζεται.Αγωνας μονο για την βελτιωση της ουτως η αλλως μικρης ζωης μας στην περιοχη που ζουμε και αγαπαμε!
Β.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εμπλεκεται μονο ο σκαι στην συναυλια?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι επιμένω.
Είμαστε τυχεροί που μας συμπαραστέκεται ο SKAI και κάνει γνωστό το πρόβλημά μας.
Είναι λοιπόν ευκαιρία να πολεμήσουμε δυνατά εναντίον του κτιρίου της νομαρχίας.Μετά θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα για να μπορούμε να απολαμβάνουμε εμείς και όλη η Αθήνα τη γειτονιά μας με πράσινο, με αρχαία ευρήματα ωραία τοποθετημένα, με σχολεία. Η ανάπλαση είναι ο τελικός μας στόχος η νομαρχία είναι η πρώτη νίκη.Η ανάπλαση έχει να κάνει και με το Γ.Π.Σ.και την πολεοδομία που δίνει τις άδειες για τα κτίρια ντουλάπες .Είναι λοιπόν ανάγκη τώρα που μαζευόμαστε να χαράξουμε ένα σχέδιο δράσης για όλα αυτά που μας υποβαθμίζουν. Μόνοι μας να ορίσουμε τις απαιτήσεις μας με σχέδιο και οργάνωση.
ΚΡΑΤΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γείτονα,πρέπει να είμαστε ρεαλιστές .Οι εργολάβοι δεν ξεκινάνε να χτίζουν πολυκατοικίες χωρίς έγκριση από πολεοδομία,αρχαιολογία και όλους όσους εμπλέκονται στις αδειοδοτήσεις.Ουτε ο Δήμος μπορεί να απαλλοτριώνει οικόπεδα. Η ρίζα του κακού αλλού βρίσκεται και πρέπει να την ψάξουμε ήρεμα και σοβαρά. Το σχέδιο της ανάπλασης και την νομοθεσία που το ορίζει πρέπει να βρούμε, να το μελετήσουμε και να αντιδράσουμε προτείνοντας αν χρειάζονται συγκεκριμένες λύσεις και αλλαγές. Και σε κάθε περίπτωση αυτό το σχέδιο να εφαρμοσθεί αν υπάρχει.
Σκέψη,ρεαλισμός και οργάνωση.
ΚΡΑΤΥΛΟΣ

jeta είπε...

Απο την τελευταία Ανακοίνωση του Νομαρχιακού Συμβουλίου διαβάζουμε:

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ομόφωνη απόφαση έλαβε εχθές, κατά τη συνεδρίασή του, το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Νομαρχίας Αθηνών, σχετικά με τη στάση της Νομαρχίας, αναφορικά με το οικόπεδο ιδιοκτησίας της στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, το Συμβούλιο συμφώνησε ομόφωνα, για άλλη μια φορά, εάν χρειαστεί και στα πλαίσια καλής θελήσεως, να προχωρήσει η Νομαρχία Αθηνών στην υπέρβαση και να ανταλλάξει το οικόπεδο αυτό, με άλλο οικόπεδο στο κέντρο της Αθήνας.

Οι προϋποθέσεις της ανταλλαγής των δυο οικοπέδων είναι το νέο οικόπεδο να καλύπτει την πραγματική αξία του οικοπέδου της Νομαρχίας, να είναι αντίστοιχων τετραγωνικών, αναλόγου δόμησης, να εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται (σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου), να βρίσκεται κοντά σε σταθμό του Μετρό, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ επίσης θα πρέπει να συνεκτιμηθεί το κόστος των μελετών και των ανασκαφικών εργασιών που είναι σε εξέλιξη (περίπου 2.000.000 Ευρώ).
Πρόταση του Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρού, είναι εάν ο Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων (ΟΣΚ) θεωρεί ότι η μοναδική λύση στο πρόβλημα της σχολικής στέγασης είναι το οικόπεδο της Νομαρχίας, να απευθυνθεί ο ΟΣΚ σε όλους τους αρμόδιους φορείς (δηλαδή Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Οικονομικών, Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου κλπ) που έχουν ιδιαίτερη γνώση στις ανταλλαγές ακινήτων, ώστε να βρεθεί λύση επ’ ωφελεία όλων.
Το οικόπεδο που βρίσκεται επί των οδών Αίμωνος και Ευκλείδου, έχει συνολική επιφάνεια 1.400 τετραγωνικά μέτρα. Ο χώρος αυτός είναι το μοναδικό οικόπεδο που διαθέτει η Νομαρχία Αθηνών και προορίζεται για να καλύψει τις γνωστές στεγαστικές ανάγκες των υπηρεσιών της, δεδομένου ότι πληρώνει μεγάλα ποσά ως ενοίκιο για τη στέγασή τους. Στο νέο κτήριο που έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, προβλέπεται η δημιουργία πράσινων εξωστών, πλατείας 300 τ.μ., ανάμεσα στα κτήρια, καθώς επίσης και συστήματα αερισμού των χώρων και θέρμανση, ώστε να αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ηλιακή ενέργεια και να υπάρχει μειωμένη, κατά 70% κατανάλωση ενέργειας κατά τη λειτουργία των κτηρίων.

Μέχρι σήμερα, η Νομαρχία Αθηνών έχει ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ με δεδομένο ότι πρόκειται για περιοχή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και με σεβασμό στη σημαντική ιστορία της, πριν προχωρήσει στη μελέτη εφαρμογής, συνεργάστηκε με την Γ’ Εφορία Αρχαιοτήτων Αθηνών.
Η Νομαρχία Αθηνών δεν είναι αντίθετη σε δράσεις που εξασφαλίζουν χώρους και βελτιώνουν τις υποδομές για την παιδεία της χώρας μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα απεμπολήσει δικαιώματα ιδιοκτησίας, αλλά και τη δυνατότητα να επιλύσει τα τεράστια στεγαστικά της προβλήματα.
..................................
Με τέτοιου είδους ανακοινώσεις, το μόνο πού κατορθώνετε κύριοι της Νομαρχίας ,είναι να μας θυμώνετε.
Από την πρώτη στιγμή που ακούσθηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ η συνέντευξη της Αντινομάρχου, προσπαθείτε να παραπλανήσετε κατοίκους μίας ολόκληρης περιοχής.
Σήμερα το πρωί, μάλιστα, 31.10.2008 , η Κα Κεφαλίδη, για άλλη μία φορά, στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, στην εκπομπή του κ.Πορτοσάλτε, αναφέρεται στον ΟΣΚ λέγοντας ,ότι οι κάτοικοι παραπλανήθηκαν απο τα ΜΜΕ και τον ΟΣΚ!!!!!. Επίσης παραπονέθηκε άτι κανείς κάτοικος δεν επισκέφθηκε την Νομαρχία για να εκφράσει την γνώμη του σχετικά με την κατασκευή του Βιοκληματικού κτηρίου!!!!!!!!
Όλοι εμείς οι κάτοικοι, ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ από τέτοιου είδους δηλώσεις.
ΕΣΕΙΣ και μόνο εσείς Κα Κεφαλίδη έπρεπε να επισκεφθείτε την γειτονιά μας, όπως κάνατε πολύ συχνά ,κατά την προεκλογική περίοδο.
Αναφέρομαι φυσικά στις συγκεντρώσεις των συντρόφων σας ,σε καφενεία, σε πλατείες ,στον Κολωνό και Ακαδημία Πλάτωνος.
Ο κ.Σγουρός,η κ..Γεννηματά,η κα. Μπέη ,ήταν τακτικοί επισκέπτες στην περιοχή μας.
Τώρα ο κος Σγουρός, επικεφαλής ενός φορέα πού ελέγχεται από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θυμήθηκε ότι η δαπάνη ξεπερνά τα 2.000.000,00 ευρώ.!!!! Αυτό από μόνο του βγάζει μάτι.
Επειδή θυμώνω και οργίζομαι ακόμη περισσότερο, όταν ακούω και διαβάζω τέτοιες δηλώσεις, θα συνιστούσα σ’ όλους τους υπεύθυνους της Νομαρχίας της Αθήνας στις επόμενες Νομαρχιακές εκλογές (πλησιάζουν )να συγκρίνουν τα ποσοστά τους με τις προηγούμενες .Θα εκπλαγούν.
Εμείς οι κάτοικοι της Ακαδημίας Πλάτωνος συνεχίζουμε τον Αγώνα μας.
Ολοι στην Μουσική Διαμαρτηρία στο Πάρκο της Ακαδημίας του ΠλάτωναΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ,4.00 μ.μ.
Ολοι να είμαστε εκεί , να διαμαρτηρηθούμε, γιατί αυτοί οι κύριοι πού αποφασίζουν για την υποβάθμηση της περιοχής μας είναι επικύνδινοι

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Κρατύλο ότι είμαστε τυχεροί που ασχολείται μαζί μας ο ΣΚΑΙ. Ο ΣΚΑΙ σαν ραδιόφωνο έχει μεγάλη ισχύ και μπορεί να ασκήσει πιέσεις. Μη μπερδευόμαστε με την δύναμη που έχουν τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν μεγάλη τηλεθέαση. Γιατί νομίζω ότι ο φίλος που έγραψε γιατί εμπλέκεται μόνο ο ΣΚΑΙ θα έχει στο μυαλό του την τηλεόραση του ΣΚΑΙ που κακά τα ψέμματα δεν έχει μεγάλη τηλεθέαση.
Είναι όμως μόνο η αρχή. Την Παρασκευή 27/10 στην πρωϊνη κινητοποίηση υπήρχε τηλεόραση του ΜΕΓΚΑ. Αργά αλλά σταθερά θα κερδίσουμε αυτά που μας ανήκουν. Να είναι ο ΣΚΑΙ μαζί μας και να μας βοηθάει.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δήμητρα

Υ.Γ. jeta η κα Κεφαλίδου είναι το κάτι άλλο. Σε προηγούμενη δήλωσή της είχε δηλώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο σχολείο που θα συνυπάρχει με κρατικά διοικητήρια και ότι είναι θέμα συνήθειας κατ' επέκταση να προσαρμοστούν τα 6χρονα ως 12χρονα παιδάκια σε κίνηση τροχοφόρων στυλ Ομόνοιας.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς το ΦΕΚ όπου γίνεται αναφορά στην ενοποίηση και στην Ακαδημία Πλάτωνος;

jeta είπε...

Για τον φίλο που ενδιαφέρεται:
Θα σε ενημερώσω για το Νο ΦΕΚ την Δευτέρα 03.11.08