2.29.2016

Οι επόμενες κίνησεις της Λαϊκής Συνέλευσης


 Η λαϊκή συνέλευση στην τακτική της συνάντηση συζήτησε και αποφάσισε τα παρακάτω

 1. Να πραγματοποιήσουμε την Τρίτη 1 Μαρτη στις 6μμ στο μετρό Σεπόλια μαζική εξόρμηση στην περιοχή με σύνθημα. Ενάντια στους πολέμους, τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς τη φτώχεια και την ξενοφοβία. Δυναμώνουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.
Συγκεντρώνουμε τα παρακάτω είδη που έχουν άμεση ανάγκη οι πρόσφυγές που βρίσκονται στο λιμάνι και στην πλατεία Βικτωρίας την ΤΡΙΤΗ στις 6.00μμ που θα είμαστε στο μετρό Σεπόλια  και την Τσικνοπέμπτη από τις 7.00μμ στο στέκι Αμφιαράου  153.

  
Σάββατο 27/02
Ενημέρωση από λιμάνι.
Στις πύλες Ε1, Ε2, Ε3 και Ε7 

Χρειαζόμαστε αλληλέγγυους να βοηθήσουν
Ανάγκη για γιατρούς και παιδιάτρους!!!!!

Ελλείψεις:

Τρόφιμα:
Γάλα μακράς διαρκείας για ενηλίκους
Γάλα για βρέφη και παιδιά
Νερό
Ζάχαρη
Τσάϊ
Μωρομάντηλα
Ξηρά τροφή άμεσης κατανάλωσης (μπισκότα, κρουασάν, κτλ)

Φάρμακα:
Αεροτσάμπερ για παιδιά (ακόμα και μεταχειρισμένα)
Tobrex - Tobratex (κολήριο για τα μάτια)
Otrivin (για τη μύτη)
Zovirax (δερματικό)
Mucosolvan σιρόπι των 15 και των 30
Ζυγαριά για βρέφη
Ζυγαριά κανονική.

Ρούχα:
Κουβέρτες, Υπνόσακοι
Παπούτσια
  sleeping bag, κουβέρτες, αδιάβροχα, σκεπάσματα «φλιζ», Υπνόσακοι  για μωρά (έκκληση από Πλ. Βικτωρίας)

 2.  Συμμετέχουμε την Τετάρτη 2 Μαρτη στις 6μμ στην αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στα προπύλαια και στην πορεία

 3. Την τσικνοπέμπτη 3 Μαρτη καλούμε απο τις 8.30μμ και μετά στο στέκι να γλεντήσουμε μεψήσιμο,κρασί,κουβέντα και μουσική.Απο το στέκι θα εξασφαλιστούν τα σουβλάκια και τα ποτά Εμεις ας συνεισφέρουμε τα συνοδευτικά σαλάτες,πατάτες,πίτες ή οτι αλλο θέλει ο καθένας για να γίνει πιο πλούσιο το τραπέζι
Σας περιμένουμε


1 σχόλιο:

B.Β. είπε...

Το εξαιρετικά σημαντικό είναι να ανταποκριθούμε με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους εγκλωβισμένους, με αποφάσεις των "πολιτισμένων" της Ευρώπης, πρόσφυγες. Οι εικόνες είναι μέρος της πραγματικότητας και είναι αβάσταχτες. Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για συγκέντρωση άμεσα αναγκαίων ειδών. Σήμερα στις 6 το απόγευμα στο μετρό Σεπολίων, την Τσικνοπέμπτη από τις 7 στο στέκι, Αμφιαράου 153.