11.25.2015

Φιέστα Καμίνη για την Ψηφιακή Έκθεση Πλάτωνα αύριο, εγκαίνια για τον κόσμο την Κυριακή

Τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε λίγους και εκλεκτούς για τη φιέστα που οργανώνει αύριο το μεσημέρι στη 1.00 το μεσημέρι στην περιοχή μας.
Ο Γιώργος Καμίνης εγκαινιάζει μαζί με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη(!) και την Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, την Ψηφιακή Έκθεση του Πλάτωνα. Έκθεση που τοποθετήθηκε στο ελεύθερο παρκάκι της Ακαδημίας Πλάτωνα, καταστρέφοντας έναν ελεύθερο και δημόσιο χώρο των κατοίκων.

Τα αιτήματα των φορέων της γειτονιάς, οι κινητοποιήσεις των κατοίκων πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων. Έστω κι αν η πρόταση τους ήταν η πλέον πρόσφορη για την καλή λειτουργία και λειτουργικότητα της Ψηφιακής Έκθεσης.
Να τοποθετηθεί στο τριγωνάκι του Πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνα που απελευθερώθηκε πέρυσι και φέτος ολοκληρώθηκε με φύτευση του χώρου από το υπουργείο Πολιτισμού.
Τα δεύτερα εγκαίνια της Ψηφιακής Έκθεσης οργανώνονται την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στη 1.00 το μεσημέρι. Χωρίς επίσημους αυτή τη φορά...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ!!!! τι να γράψεις τώρα??Ότι ο Καμίνης,θα έσερνε και τον Σταθάκη στις φιέστες του,ποιος θα το περίμενε..
Μένει να δούμε αν θα δώσει αξία ο υπουργός στον πιο αποτυχημένο δήμαρχο της Αθήνας..
Η δε Διαμαντοπούλου, με τους μεγάλους τίτλους, που μοιράστηκαν με τις φωτοτυπίες στα σχολεία (αξέχαστες στιγμές) ακολουθεί τα γεμάτα σκόνη βήματα του ΠΑΣΟΚ.
Χώνεται παντού μπας και γίνει καμιά οικουμενική και βρει καμιά θεσούλα.